|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Moja babcia mawiała, że na drzemkę poobiednią najbardziej pomaga zmywanie naczyń. U mnie to działa. Mam zmywarkę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Stretching odwołali. No i dobrze. Znów sobie pojem i pośpię.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moja babcia mawiała, że na drzemkę poobiednią najbardziej pomaga zmywanie naczyń. U mnie to działa. Mam zmywarkę. To OK... Za nasza wczoraj płaciliśmy 150 zł za naprawę... Ale jest gucio...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...pukany magnes powiadasz Tomku?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Moja babcia mawiała, że na drzemkę poobiednią najbardziej pomaga zmywanie naczyń. U mnie to działa. Mam zmywarkę. Też mam zmywarkę, ale nikt z niej nie korzysta! Pięć talerzy na krzyż, szkoda takiego pudła uruchamiać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
...pukany magnes powiadasz Tomku? Jo! Jeszcze jakieś wątpliwości?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Moja babcia mawiała, że na drzemkę poobiednią najbardziej pomaga zmywanie naczyń. U mnie to działa. Mam zmywarkę. Też mam zmywarkę, ale nikt z niej nie korzysta! Pięć talerzy na krzyż, szkoda takiego pudła uruchamiać. U mnie zmywania bardzo, bardzo, bardzo (uch, zmęczyłam się) dużo.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
U nas swego czasu się zepsuła i została wyrzucona, i jakoś do dzisiaj nie ma ciśnienia aby nową kupić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja tam lubię naczynia zmywać, to takie odprężające zajęcie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak się na bieżąco zaraz po jedzeniu zmywa, to rach ciach i gotowe.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Parę ruchów i po robocie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak się na bieżąco zaraz po jedzeniu zmywa, to rach ciach i gotowe. Nam się zepsuła jak nastawiłam pełną po gościach i jeszcze cały zmywak czekał "w kolejce"... Nasza chodzi przeważnie po 2 razy dziennie. Garnki też w niej myję. Nogi nie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|