Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3648649 razy)
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, idziesz dziś na trening? Wypoczęłaś?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
malo je, ciezko trenuje oj joj joj
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Idę. Przytyłam 1 kg.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
malo je, ciezko trenuje oj joj joj Dużo pojadłam.I.....przytyłam.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
malo je, ciezko trenuje oj joj joj Dużo pojadłam.I.....przytyłam. W Wc dzis rano nie bylas?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
malo je, ciezko trenuje oj joj joj Dużo pojadłam.I.....przytyłam. Eeee, tam. Woda, glikogen i duch walki, trochę to musi ważyć
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
malo je, ciezko trenuje oj joj joj Dużo pojadłam.I.....przytyłam. W Wc dzis rano nie bylas? Zainteresowany jesteś czy byłam? Byłam jak zawsze. Dzięki za troskę.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
malo je, ciezko trenuje oj joj joj Dużo pojadłam.I.....przytyłam. Eeee, tam. Woda, glikogen i duch walki, trochę to musi ważyć Zobaczymy jak ten trening dzisiaj przebiegnie bo dalej mnie wszystko rwie. Taka hipertrofia? Kurczy się wszystko? To już 5 dzień.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
malo je, ciezko trenuje oj joj joj Dużo pojadłam.I.....przytyłam. Eeee, tam. Woda, glikogen i duch walki, trochę to musi ważyć Zobaczymy jak ten trening dzisiaj przebiegnie bo dalej mnie wszystko rwie. Taka hipertrofia? Kurczy się wszystko? To już 5 dzień. Z poważnego przetrenowania wychodzi się miesiącami (!) Ja wątpię, że aż tak Cię wzięło, chociaż trening ciężarowy, to najbardziej, chyba, energochłonny i ryjący CUN z mi znanych Powinnaś ograniczyć treningi objętościowo i intensywność też zmniejszyć nieco, oraz wprowadzić nowe elementy i zrezygnować z niektórych starych zadań. Słowem: urozmaicić i troszkę się pobawić, ale nie odwieszać pasa na kołek Jest też coś takiego, jak przeładowanie mięśni, długo powtarzane te same ruchy są niemile widziane przez organizm... Pogadaj też z Wiktorem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka 2.Rwanie klasyczne 5 x 2 20 kg- pięknie, pokazowo. To opinia Wiktora. 3.Ciąg rwaniowy 1 x 5 35 kg 1 x 5 45 kg 5 x 3 55 kg w mordę jeża, uff. 4.Przysiady przednie 3 x 2 45 kg 5.Brzuszki przeróżne 6.Step 2 x 3 min Dwa pierwsze ćwiczenia mnie wykończyły. Tak energochłonne. Dynamiczne ciągi są zabójcze. W ogóle im dalej w las.....tym ciężka atletyka jest cięższa. Ale mnie kciuki bolą. Ojejej.Jutro z obandażowanymi łapami ćwiczę. Po rozgrzewce to wszystko przeszło.Wszystkie boleści, rwania. Wiktor twierdzi, że czegoś mi brakuje skoro tak spałam i jadłam. Ale czego? Nie powiedział. Wiktor, a ręce tak mnie rwą. Phi, to normalne. A dłonie. Też normalne. A w ogóle, to Wiktor wczoraj nieźle pobalował i dzisiaj kontakt z nim był jako taki. Myślę , że jutro będzie bardziej rozmowny.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Brakuje kawy Marago...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Brakuje kawy Marago... Pewnikiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiktor twierdzi, że czegoś mi brakuje skoro tak spałam i jadłam. Ale czego? Nie powiedział. Dasna, nie myśl sobie, że jestem gburem, ale brakuje Ci przede wszystkim młodego wieku i testosteronu Nie myśl sobie też, że jestem płaczliwą ciotą, ale brakuje Ci przerwy i przemyślenia planu treningowego od nowa, już rozsądniej... Samą ambicją i werwą niewiele zdziałasz, a tylko tego Ci nie brakuje Mam długie doświadczenie w treningu siłowym i słuchaniu swojego ciała, moim zdaniem dostałaś wyraźny sygnał "zwolnij" Oczywiście opieram się tylko na tym co tu piszesz i na własnych rozważaniach, Ty wiesz najlepiej jak jest
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wiktor twierdzi, że czegoś mi brakuje skoro tak spałam i jadłam. Ale czego? Nie powiedział. Dasna, nie myśl sobie, że jestem gburem, ale brakuje Ci przede wszystkim młodego wieku i testosteronu Nie myśl sobie też, że jestem płaczliwą ciotą, ale brakuje Ci przerwy i przemyślenia planu treningowego od nowa, już rozsądniej... Samą ambicją i werwą niewiele zdziałasz, a tylko tego Ci nie brakuje Mam długie doświadczenie w treningu siłowym i słuchaniu swojego ciała, moim zdaniem dostałaś wyraźny sygnał "zwolnij" Oczywiście opieram się tylko na tym co tu piszesz i na własnych rozważaniach, Ty wiesz najlepiej jak jest Nie jesteś gburem absolutnie. Raczej doświadczonym i poważnym doradcą. Spoko luzik. Przecież nie zacznę konkurować z mężczyznami czy dziewczynami po 20 lat. Hm? Zobaczę jak się będę czuła jutro. Upały też dają się we znaki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ano, tym bardziej, że....... Ale to inny temat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|