Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3639260 razy)
|
Gavroche
|
Teraz to by chyba już Ciebie Gavroche dała radę podrzucić... Prawie, prawie Do niedawna ważyłem 88 kg, ale zacząłem się ruszać, więc jest teraz więcej Myślę, że w okolicach 90-91, ale w takim tempie u Dasny idzie wynik, że zaraz mnie łyknie Albo muszę szybciej nabierać ciała
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie rozumiem tego. Czym więcej sie ruszasz, tym bardziej przybierasz na wadze? U mnie jest odwrotnie... To popularne nieporozumienie. Zależy o jakich tkankach mówimy Jak się nie ruszam, albo tylko spacery i pływanie, to spada gęstość i objętość tkanek, które w tym momencie nie są potrzebne, włókien mięśniowych odpowiadających za siłę i wielkość, kości i płynów. Jak się nie ruszam spada też apetyt, więc nie dojadam raczej, niż się przejadam... Natomiast jeśli mówimy o niewytrenowanej osobie, to faktycznie może być na odwrót, czyli ruch powoduje zmniejszenie tkanki tłuszczowej i regulację apetytu w kierunku jego zmniejszenia I tu Cię pewno też zdziwię, bo ja się cieszę, jak przybieram na wadze i w ogóle uważam, że lepiej jest ważyć więcej niż się na to wygląda
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To mnie akurat nie dziwi. Lepiej mieć gęste kości i twardsze ciało.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To mnie akurat nie dziwi. Lepiej mieć gęste kości i twardsze ciało.
No włacha! Bardzo ładnie to widać na wysportowanym nastolacie, kiedy ten z pozoru skórzany worek wypełniony kośćmi, waży 65 kg, albo na 40 latku z brzuszkiem, który jest wg wszelkich norm grubasem, a waży ledwo 95 kg
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Musze uzupełnić piątek. Przed weselem jednak poleciałam na trening. 1.Rozgrzewka 2.Протяжка рывковая макс. 3x 1 22,5 kg 3.Wycisko-podrzut zza głowy 3 x1 30 kg maks 4.Wyciskanie sztangi leżąc 2 x 10 20 kg 1 x 5 25 kg 1 x 1 30 kg 5.Brzuszki 6.Rower 10 min. A wieczorem 5 godz. cardio.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wracam, a tu osiem dych pociągnięte?! To były założenia dopiero na Boże Narodzenie... Zegarek Ci się spieszy, o kwartał Gavroche 80 kg to już trzeci raz. Natomiast podrzut 37, 5 kg!!!Pierwszy raz. I protiażka rwaniowa 22, 5 kg tez pierwszy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Podesłałam też link Wiktorowi. Jutro trenujemy, po moich 2 tygodniach nieobecności na Ukrainie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ile waży? Silna, ale technicznie słaba, niezwiązane ciało, słaba synchronizacja
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wracam, a tu osiem dych pociągnięte?! To były założenia dopiero na Boże Narodzenie... Zegarek Ci się spieszy, o kwartał Gavroche 80 kg to już trzeci raz. Natomiast podrzut 37, 5 kg!!!Pierwszy raz. I protiażka rwaniowa 22, 5 kg tez pierwszy. K..., serio? Przespałem Ciąg będzie zwalniał, ale podrzut i rwanie - masz jeszcze rezerwy
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ile waży? Silna, ale technicznie słaba, niezwiązane ciało, słaba synchronizacja Zgadza się, ale.......waga do 58 kg.Ma 62 lata. Jeszcze ma jakieś osiągnięcia w powerliftingu i teraz w Danii startuje z rekordem swoim w dwuboju 120 kg.!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
It's just ten percent luck Twenty percent skill Fifteen percent concentrated power of will Five percent pleasure Fifty percent pain And a hundred percent reason to remember the name Fort Minor "Remeber the name" hymn wszystkich pakerów i .......mój.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ile waży? Silna, ale technicznie słaba, niezwiązane ciało, słaba synchronizacja Zgadza się, ale.......waga do 58 kg.Ma 62 lata. Jeszcze ma jakieś osiągnięcia w powerliftingu i teraz w Danii startuje z rekordem swoim w dwuboju 120 kg.! Ano, wygląda na trójboistkę lekko przeszkoloną do ciężarów 120 kg, nieźle, ile, 75/45 ?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ruszyła Ci nerwa? Musisz się ścigać z najlepszymi? "Remember The Name" na uszy i za jakiś czas... kto wie? Nie podejrzewałem Cię o taki chart, a tu 80 w ciągu, 40 się zbliża w podrzucie, szacun dziewczyno
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ruszyła Ci nerwa? Musisz się ścigać z najlepszymi? "Remember The Name" na uszy i za jakiś czas... kto wie? Nie podejrzewałem Cię o taki chart, a tu 80 w ciągu, 40 się zbliża w podrzucie, szacun dziewczyno Jak podrzucę 40 , ładnie, spokojnie to już będę miała satysfakcję z przekroczenia pewnego progu, jak wyrwę 30 kg to będzie też satysfakcja, ale mniejsza, bo rwanie jest dla mnie większym wyzwaniem. Adrenalina.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ruszyła Ci nerwa? Musisz się ścigać z najlepszymi? "Remember The Name" na uszy i za jakiś czas... kto wie? Nie podejrzewałem Cię o taki chart, a tu 80 w ciągu, 40 się zbliża w podrzucie, szacun dziewczyno Jak podrzucę 40 , ładnie, spokojnie to już będę miała satysfakcję z przekroczenia pewnego progu, jak wyrwę 30 kg to będzie też satysfakcja, ale mniejsza, bo rwanie jest dla mnie większym wyzwaniem. Adrenalina. 70 kg w dwuboju stawia Cię w kręgu letko wtajemniczonych Te rankingi, które kiedyś sprawdzaliśmy dla kobiet dużo lepsze nie były, co?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ruszyła Ci nerwa? Musisz się ścigać z najlepszymi? "Remember The Name" na uszy i za jakiś czas... kto wie? Nie podejrzewałem Cię o taki chart, a tu 80 w ciągu, 40 się zbliża w podrzucie, szacun dziewczyno Jak podrzucę 40 , ładnie, spokojnie to już będę miała satysfakcję z przekroczenia pewnego progu, jak wyrwę 30 kg to będzie też satysfakcja, ale mniejsza, bo rwanie jest dla mnie większym wyzwaniem. Adrenalina. 70 kg w dwuboju stawia Cię w kręgu letko wtajemniczonych Te rankingi, które kiedyś sprawdzaliśmy dla kobiet dużo lepsze nie były, co? Mh. Popatrzyłam jeszcze na Mistrzostwa Masters w USA. To, totalny brak techniki. Ciekawe jak na MŚ w Danii będzie. Ale jak zafiksują ciężar i wytrzymają to im zaliczą. Jutro szykuje się pogadać z Wiktorem czy w ogóle obejrzał tę Itę i co mi poleca (oprócz tego co sam bierze ), żeby zmaksymalizować treningi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ruszyła Ci nerwa? Musisz się ścigać z najlepszymi? "Remember The Name" na uszy i za jakiś czas... kto wie? Nie podejrzewałem Cię o taki chart, a tu 80 w ciągu, 40 się zbliża w podrzucie, szacun dziewczyno Jak podrzucę 40 , ładnie, spokojnie to już będę miała satysfakcję z przekroczenia pewnego progu, jak wyrwę 30 kg to będzie też satysfakcja, ale mniejsza, bo rwanie jest dla mnie większym wyzwaniem. Adrenalina. 70 kg w dwuboju stawia Cię w kręgu letko wtajemniczonych Te rankingi, które kiedyś sprawdzaliśmy dla kobiet dużo lepsze nie były, co? Mh. Popatrzyłam jeszcze na Mistrzostwa Masters w USA. To, totalny brak techniki. Ciekawe jak na MŚ w Danii będzie. Ale jak zafiksują ciężar i wytrzymają to im zaliczą. Jutro szykuje się pogadać z Wiktorem czy w ogóle obejrzał tę Itę i co mi poleca (oprócz tego co sam bierze ), żeby zmaksymalizować treningi. Na Ukrainie dosyć liberalnie podchodzą do SAA Czytaj etykiety
|
|
|
|
|
|
|
|
|