forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-29, 16:38:07

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
669838 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Sport to zdrowie.
| | |-+  Siłownia a ŻO
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 242 243 244 245 246 [247] 248 249 250 251 252 ... 818 Do dou Drukuj
Autor Wtek: Siłownia a ŻO  (Przeczytany 3649123 razy)
Dasna
Go

Email
Odp: Siłownia a ŻO
« Odpowiedz #4920 : 2014-08-31, 21:29:46 »

Ruszyła Ci nerwa? Laughing
Musisz się ścigać z najlepszymi? Shocked
"Remember The Name" na uszy i za jakiś czas... kto wie?
Nie podejrzewałem Cię o taki chart, a tu 80 w ciągu, 40 się zbliża w podrzucie, szacun dziewczyno Cool
Very Happy Very Happy Very Happy
Jak podrzucę 40 , ładnie, spokojnie to już będę miała satysfakcję z przekroczenia pewnego progu, jak wyrwę 30 kg to będzie też satysfakcja, ale mniejsza, bo rwanie jest dla mnie większym wyzwaniem.
Adrenalina. Cool
70 kg w dwuboju stawia Cię w kręgu letko wtajemniczonych Very Happy
Te rankingi, które kiedyś sprawdzaliśmy dla kobiet dużo lepsze nie były, co?
Mh.  Rolling Eyes
Popatrzyłam jeszcze na Mistrzostwa Masters w USA. To, totalny brak techniki. Ciekawe jak na MŚ w Danii będzie. Ale jak zafiksują ciężar i wytrzymają to im zaliczą. Cool
Jutro szykuje się pogadać z Wiktorem czy w ogóle obejrzał tę Itę i co mi poleca (oprócz tego co sam bierze  Mr. Green), żeby zmaksymalizować treningi. Rolling Eyes
Na Ukrainie dosyć liberalnie podchodzą do SAA Laughing
Czytaj etykiety Wink
Laughing Tak. Bezproblemowo.
To znaczy on już kiedyś stwierdził, że powinnam brać karnitynę, kreatynę i pić koktajle.
Cóż, zwiększyłam białko (kotlety) bo....... Nie ma rady. Sama czuję, że po treningu dla  żarcia bym chyba pobiła. Laughing Laughing
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #4921 : 2014-09-01, 07:23:53 »

Gavroche
Hero Member
wiadomoci: 41595

« Odpowiedz #4922 : 2014-09-01, 07:52:30 »

Białko to czerp z diety, po cholerę kupować żarcie w proszku, w dodatku nadtrawione? Wink
L-karnityna to śmieć, szkoda kasy, choć podobno na kobiety działa lepiej.
Kreatyna działa ładnie, to możesz śmiało wypróbować, ja przeszedłem ze trzy cykle, ale mi nie pasował wzrost objętości mięśni po niej, tym samym gorzej się robiło ćwiczenia techniczne, lecz siła idzie ładnie. Cool

Moim zdaniem wszystko co ważne powinno się dostarczać z diety (podoba mi się tekst Mariusza: "mniej supli, więcej jaj") a jedynym działającym w siłówce suplem jest kreatyna, potem długo, długo nic.
Dla wytrzymałościowców podobno beta alanina jest skuteczna.
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #4923 : 2014-09-01, 08:00:25 »

Białko to czerp z diety, po cholerę kupować żarcie w proszku, w dodatku nadtrawione? Wink
Kreatyna działa ładnie, to możesz śmiało wypróbować, ja przeszedłem ze trzy cykle, ale mi nie pasował wzrost objętości mięśni po niej, tym samym gorzej się robiło ćwiczenia techniczne, lecz siła idzie ładnie. Cool

Moim zdaniem wszystko co ważne powinno się dostarczać z diety (podoba mi się tekst Mariusza: "mniej supli, więcej jaj") a jedynym działającym w siłówce suplem jest kreatyna, potem długo, długo nic.

Też tak kombinowałam, bo już kiedyś wypróbowałam L-karnityne i kiiiiicha. Nie działa. Poza tym na diecie wysokotłuszczowej szlaki metaboliczne przebudowały się i są nastawione na spalanie tłuszczu.
Te koktajle to też po co? Na co? W jaju jest wsio a kotlet lepiej i szybciej się przyswoi. Spróbowałam koktajlu i potem ciężko mi było na żołądku.
Kreatynę spróbuję, tzn. kupię. Laughing
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #4924 : 2014-09-01, 08:09:36 »

Też tak kombinowałam, bo już kiedyś wypróbowałam L-karnityne i kiiiiicha. Nie działa. Poza tym na diecie wysokotłuszczowej szlaki metaboliczne przebudowały się i są nastawione na spalanie tłuszczu.
Te koktajle to też po co? Na co? W jaju jest wsio a kotlet lepiej i szybciej się przyswoi. Spróbowałam koktajlu i potem ciężko mi było na żołądku.
Kreatynę spróbuję, tzn. kupię. Laughing
Serwatkę od wieków jadły świnie lub wylewano do rzeki, a teraz jak normy unijne nie pozwalają, to jedzą ludzie, ktoś robi biznes Laughing
Niby są badania, że serwatka przyspiesza regenerację potreningową, ale sponosorowane przez koncerny, więc nie wiadomo...
Żarcie w proszku jest szybciej "przelatujące", a zadaniem przewodu pokarmowego, jak wiemy, jest stałe, powolne dostarczanie składników odżywczych Cool
Kilka żółtek, 100-150 ml śmietanki i łyżeczka sacharozy i masz superszybki koktajl potreningowy Very Happy
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #4925 : 2014-09-01, 08:19:54 »

Słuchaj a co zrobić z nagłą sennością w trakcie treningu? Mam tak często w trakcie cięższej sesji.
administ
Go

Email
« Odpowiedz #4926 : 2014-09-01, 08:24:59 »

Ło Matko!
Bananka i spoco...  Wink
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #4927 : 2014-09-01, 08:26:55 »

Ło Matko!
Bananka i spoco...  Wink
Confused Banana nie jadłam chyba ze 3 lata. Rolling Eyes  Laughing Laughing
administ
Go

Email
« Odpowiedz #4928 : 2014-09-01, 08:33:01 »

A ja ze czterdzieści i cztery.  Very Happy
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #4929 : 2014-09-01, 08:34:42 »

A ja ze czterdzieści i cztery.  Very Happy
Dobrze, że nie 666 . Twisted Evil
administ
Go

Email
« Odpowiedz #4930 : 2014-09-01, 08:35:41 »

Laughing
Apage...  Wink
Zyon
Hero Member
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy

« Odpowiedz #4931 : 2014-09-01, 08:41:05 »

Słuchaj a co zrobić z nagłą sennością w trakcie treningu? Mam tak często w trakcie cięższej sesji.
Polozyc sie i przespac, ot co  Laughing Laughing Laughing

Albo zaczac robic ciekawe treningi a nie tak nudne, ze spac sie chce  Laughing Laughing

Work Buy Consume Die
administ
Go

Email
« Odpowiedz #4932 : 2014-09-01, 08:41:36 »

Laughing
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #4933 : 2014-09-01, 08:51:25 »

Albo zaczac robic ciekawe treningi a nie tak nudne, ze spac sie chce  Laughing Laughing
Taaak, Zyonku. Na treningi zacznę przychodzić z jaśkiem i kołderką. Troche pokimie potem powyciskam znów przekimię i tak dzień zleci. Cool Laughing Laughing
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #4934 : 2014-09-01, 08:54:05 »

Kawy przed nie pijesz, to co Laughing
Cukier jakiś w posiłku przedtreningowym i ze dwie landrynki na salę, albo woda z sokiem Cool
Zyon
Hero Member
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy

« Odpowiedz #4935 : 2014-09-01, 09:06:56 »

Taaak, Zyonku. Na treningi zacznę przychodzić z jaśkiem i kołderką. Troche pokimie potem powyciskam znów przekimię i tak dzień zleci. Cool Laughing Laughing
Najgorzej jak zasniesz w trakcie martwego ciagu...  Confused Shocked

Work Buy Consume Die
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #4936 : 2014-09-01, 09:07:34 »

Najgorzej jak zasniesz w trakcie martwego ciagu...  Confused Shocked
Laughing
No, można rekord przegapić Laughing
administ
Go

Email
« Odpowiedz #4937 : 2014-09-01, 09:10:03 »

Mnie to przez drut wygląda na za długie przerwy między seriami, ale przecie Jurij z Wiktorem patrzą na żywo i widzą pewnie lepiej...  Wink  Cool
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #4938 : 2014-09-01, 09:14:41 »

Mnie to wygląda na za długie przerwy między seriami, ale przecie Jurij z Wiktorem patrzą i widzą pewnie lepiej...  Wink  Cool

Mi przychodzi jeszcze do głowy duchota na sali, przemęczenie, tarczyca, zbliżająca się miesiączka lub źle dobrana HZT, niedobór wody, siadanie na ławce między seriami i nadmierne rozemocjonowanie Very Happy
administ
Go

Email
« Odpowiedz #4939 : 2014-09-01, 09:25:06 »

Oczywiście, kobiece przypadłości należy również brać pod rozwagę...  Confused
Strony: 1 ... 242 243 244 245 246 [247] 248 249 250 251 252 ... 818 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.068 sekund z 20 zapytaniami.