Zyon
|
Moze Jurij to taki slodzial, ze szybko podnosi poziom cukru na poczatku treningu a potem hipoglikemia i sennosc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Moze Jurij to taki slodzial, ze szybko podnosi poziom cukru na poczatku treningu a potem hipoglikemia i sennosc Jurij to przeszłość, teraz jest insulinowy Wiktor
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Właśnie dzwonił do mnie Wiktor , że dzisiaj się źle czuje i prosi, żeby trening przenieść na jutro. Tak, nie ma sprawy. Powiedziałam , żeby się leczył. Popił skubany pewnie za mocno.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, wracając, senność w połowie treningu to dosyć powszechna przypadłość Spróbuj dojść co to, wietrz salę i słuchaj muzyki jeśli się da, podsypuj trochę węgla do posiłku przed treningiem, jedz go nie za późno, ale nie za wcześnie przed, zabieraj jaki słodki płyn ze sobą, unikaj przemęczenia, nie "stygnij" za bardzo między seriami, nie wdawaj się w pogaduszki, ani nie siadaj, raczej spaceruj skupiona i pamiętaj, że nie można ćwiczyć i długo i intensywnie jednocześnie, alboalbo
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie dzwonił do mnie Wiktor , że dzisiaj się źle czuje i prosi, żeby trening przenieść na jutro. Tak, nie ma sprawy. Powiedziałam , żeby się leczył. Popił skubany pewnie za mocno. Nie zaszkodzi Ci dodatkowy wolny dzień
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Właśnie dzwonił do mnie Wiktor , że dzisiaj się źle czuje i prosi, żeby trening przenieść na jutro. Tak, nie ma sprawy. Powiedziałam , żeby się leczył. Popił skubany pewnie za mocno. Pewnie musi odespac te wszystkie treningi kiedy go sennosc lapala
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przecież ona nie jest optymalna
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A potem łzawo. Ale to jest piękny, super dynamiczny sport.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale bez przytupu?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wreszcie trening z Wiktorem. 1.Rozgrzewka 2.Rwanie klasyczne bez problemu 20 kg a 25 kg kiiiicha. Wiktor twierdzi , że mam coś w głowie, bo skoro potem bez problemu robię 3.Ciąg rwaniowy 5 x 3 50 kg to problem jest w głowie. 4.Przysiady przednie 5 x 3 50 kg 5.GM 5x 5 25 kg 6.Pompki z kolan 3 x 10 7.Brzuszki - masakra 8.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wreszcie nie muszę chwalić! Zresztą za co, jak brzuszki masakra!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wreszcie nie muszę chwalić! Zresztą za co, jak brzuszki masakra! Czy ja wiem czy nie musisz? Niech, będzie. Brzuszki w sensie masakrowania mnie. Kurka wodna.
|
|
|
|
|
|
|
|