Dasna
Go
|
Na razie nie rozmawiałam o (choć napomknęłam) o treningu cyklicznym, bo nie było takiej chwili. Jest jeszcze trening w Polsce i tu sama sobą władam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka 2.Rwanie ze zwisu i jest ok. 3 x 1 25 kg i ze zwisu jest ciężej, bo mam krótszą drogę.Kurka wodna co ciężej to lepiej. .Zarzut na klatkę i wycisko-podrzut z klatki 3x 1 30 kg 1 x 1 35 kg i jest wzrost siły w wyciskaniu. Bez problemu wyciskam, czyli jednak w przód coś tam idzie. 3.MC 3 x 2 75 kg 4.Na nadgarstki uginanie 3 x 10 7 kg i żonglowanie 5 kg talerzem. Phi mogę, ale Wiktor żongluje 25 kg. Jakbym nie zobaczyła to bym nie uwierzyła. 5.Brzuszki 6.Rower 10 min. Mówiłem, że góra silna Żonglowanie 25 kg to kozak, ja robię wirówki 32 kg odważnikiem, który jest dużo łatwiejszy w obsłudze, wiem co to znaczy Gadaliście o cyklicznych zmianach obciążeń treningowych?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka 2.Rwanie ze zwisu i jest ok. 3 x 1 25 kg i ze zwisu jest ciężej, bo mam krótszą drogę.Kurka wodna co ciężej to lepiej. .Zarzut na klatkę i wycisko-podrzut z klatki 3x 1 30 kg 1 x 1 35 kg i jest wzrost siły w wyciskaniu. Bez problemu wyciskam, czyli jednak w przód coś tam idzie. 3.MC 3 x 2 75 kg 4.Na nadgarstki uginanie 3 x 10 7 kg i żonglowanie 5 kg talerzem. Phi mogę, ale Wiktor żongluje 25 kg. Jakbym nie zobaczyła to bym nie uwierzyła. 5.Brzuszki 6.Rower 10 min. Mówiłem, że góra silna Żonglowanie 25 kg to kozak, ja robię wirówki 32 kg odważnikiem, który jest dużo łatwiejszy w obsłudze, wiem co to znaczy Gadaliście o cyklicznych zmianach obciążeń treningowych? Napomknęłam, ale ...niekiedy Wiktor jest srogi i widzę, że później coś powiem, bo dzisiaj miałam słuchać i ćwiczyć. Choć niezły żartowniś z niego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zaraz sobie poczytam i obejrzę, bo dzisiaj odczuwałam zmęczenie. Po wczorajszych sztangielkach biceps mi się napompował i przyczep trochę pobolewa.I siady w nożycach w pośladkach czuję.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zaraz sobie poczytam i obejrzę, bo dzisiaj odczuwałam zmęczenie. Po wczorajszych sztangielkach biceps mi się napompował i przyczep trochę pobolewa.I siady w nożycach w pośladkach czuję. Od siadów w nożycach, to krawiecki powinnaś czuć
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To jest Twoja własna strona? Owszem. Ale włascicielem Vkontakte nie jestem. Tylko to moja strona tak jak na Fejsie. Dałam dziś Zyonowi lajka.Jakiś taki dzień.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest Twoja własna strona? Owszem. Ale włascicielem Vkontakte nie jestem. Tylko to moja strona tak jak na Fejsie. Dałam dziś Zyonowi lajka.Jakiś taki dzień. Super...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zajebistą salę ćwiczeń mają Chińczycy na tym filmiku, aż mam ciary Potem przejrzę więcej, bo puściłem sobie tego Pronga z Bizzare Festival i wykorzystam ich energię, żeby zmyć gary
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zajebistą salę ćwiczeń mają Chińczycy na tym filmiku, aż mam ciary Potem przejrzę więcej, bo puściłem sobie tego Pronga z Bizzare Festival i wykorzystam ich energię, żeby zmyć gary Bardzo to lubię.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To jest Twoja własna strona? Owszem. Ale włascicielem Vkontakte nie jestem. Tylko to moja strona tak jak na Fejsie. Dałam dziś Zyonowi lajka.Jakiś taki dzień. Super... Dzięki. Jest bardzo fajna, bo mogę puścić swoją muzykę i może lecieć i 5 godzin. I mam dostęp do fajnych stron sportowych i nie tylko.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To jest Twoja własna strona? Owszem. Ale włascicielem Vkontakte nie jestem. Tylko to moja strona tak jak na Fejsie. Dałam dziś Zyonowi lajka.Jakiś taki dzień. Super... Dzięki. Jest bardzo fajna, bo mogę puścić swoją muzykę i może lecieć i 5 godzin. I mam dostęp do fajnych stron sportowych i nie tylko. Tatuaże bardzo...intrygujące, nie wiem co powiedzieć, muszę się napatrzeć jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mojego tam nie ma, ale na Facebooku jest. Ten z pleców i ramienia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mojego tam nie ma, ale na Facebooku jest. Ten z pleców i ramienia. Nie widzę
|
|