renia
|
Przyjęłam zaproszenie. Dziękuję . Tylko czy dobre? Czy to od Ciebie? Zgadza się, że to Twoje? I teraz mam Ciebie zaprosić, czy to już automatycznie należymy do grona znajomych?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Boję się, że jak zacznę tam pisać, to skończy się tak jak na tym Forum... To znaczy? Nie kumam? Obawiam się, że jak zacznę tam pisać, to od tego fb nie będę się mogła oderwać i będę godzinami w nim siedziała... Nie, Forum jest o wiele ciekawsze i pouczające. Dlatego nie chcę się wciągać w fb. Kiedyś pisałam na nk ze znajomymi, to tylko znajomych i wiadomości przybywało i coraz więcej czasu mi to zajmowało. Przestałam tam zaglądać. Forum to Forum...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wyrażaj siem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przyjęłam zaproszenie. Dziękuję . Tylko czy dobre? Czy to od Ciebie? Zgadza się, że to Twoje? I teraz mam Ciebie zaprosić, czy to już automatycznie należymy do grona znajomych? Moje. Moje. Już Cię wciągnęłam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ty nie istniejesz...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przyjęłam zaproszenie. Dziękuję . Tylko czy dobre? Czy to od Ciebie? Zgadza się, że to Twoje? I teraz mam Ciebie zaprosić, czy to już automatycznie należymy do grona znajomych? Moje. Moje. Już Cię wciągnęłam. Dzięki... Spróbuję te Twoje tatuaże znaleźć
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja też mogę tam zajrzeć?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak tylko wszedłem, to mi same alarmy zaczęły wyskakiwać! Nie KGB tylko FSB. Bój się , bój.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj Ukraińcy podali, że Ruscy wszczęli śledztwo przeciwko wujkowi Gugl, bo szpieguje dla Ukrainy.
|
|
|
|
|
|
|
|