Gavroche
|
Zobaczymy. Coś się wymyśli, albo.....regeneracja. Nie będzie źle.Tylko jak dłużej siedzę w Anglii to potem jak jadę na Ukraine to mnie taka cholera bierze. My do Anglii jestesmy opóźnieni ale, Ukraina...... Ot róźnice. Cechy raczej, niż wady czy zalety Mentalność i brak poszanowania cudzej przestrzeni. Mnie po prostu szał ogarnia jak stoję w kolejce i ktoś z tyłu dosłownie wchodzi mi na plecy. Ja po prostu tego nienawidzę. A na Ukrainie ludzie nieraz wiszą jeden na drugi , jakby to mogło coś przyspieszyć. Nie mówiąc o tym, że rzucają się w kolejce, przepychają, poganiają. Brrr. Mnie się ten luz angielski właśnie bardzo podoba. W Londynie też go widać, ale jak byłem nad samym Morzem Północnym, u ujścia rzeki Tyne, koło Newcastle, to dopiero się czuło! Potrzebujesz torbę na zakupy? A może pomóc przy ich pakowaniu? Co u ciebie w ogóle słychać? Te ogórki to niezbyt świeże, może zadzwonić po kogoś z warzywnego, żeby wymienił? Do pracy lecisz? Ładny dzień dzisiaj, nie? To wszystko przy kasie w markecie, i nikt się nie denerwuje w kolejce, bo każdy ma tak samo A weź spytaj kogoś o drogę, to cię odprowadzi, opowie żart, historię życia i zalety posiadania bulteriera wymieni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Można na bosaka, to taka wersja hardkor!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Można nie chodzić do marketów...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A z Wiktorem konsultowałaś? Ale co?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tę Tatianę... Czy mu się podoba? I tam... Czy fachowo robi ćwiczenia...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tę Tatianę... Czy mu się podoba? I tam... Czy fachowo robi ćwiczenia... Pewnie, że fachowo. Jak popatrzyłam to będę bardziej słuchać Wiktora. To mistrzyni i rekordzistka świata. Ja też robię wszystkie te ćwiczenia. Jaka rozciągnięta przy wadze 100 kg. Rewelacja dziewczyna.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rewelacja dziewczyna.
Jasne, ale chyba do dźwigania siat z zakupami i przestawiania mebli w domu przy odkurzaniu...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rewelacja dziewczyna.
Jasne, ale chyba do dźwigania siat z zakupami i przestawiania mebli w domu przy odkurzaniu... Może też osłaniać tyły podczas bijatyki w pubie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jesteście wstrętni. Wygląda na miłą i normalną.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jesteście wstrętni. My! My tylko jesteśmy praktyczni...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|