|
renia
|
A po kiego grzyba mi on?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A po kiego grzyba mi on? Ładnie by wyglądał na trawniku
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale on wodę musi mieć... A Ty w sklepie takich nie masz?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale on wodę musi mieć... A Ty w sklepie takich nie masz? Mam malutkie, akwariowe
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Brać i pilnować aby nie przekarmić, bo jak wyrośnie, to tylko na trawniku się zmieści.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kontynuuję trening techniczny z mniejszym obciążeniem, ale większą ilością podejść. I nie powiem, żeby było lżej. Okazuje się, że czyste technicznie ćwiczenia wyczerpują. 1.Rozgrzewka 2.Rwanie klasyczne 8 x 1 18 kg 5 x 1 25 kg 5 x 1 30 kg 3.MC 1 x 5 40 kg 1 x 5 45 kg 1 x 3 50 kg 1 x 2 55 kg 3 x 2 65 kg 4.Przysiady tylne 5 x 5 35 kg w jak najgłębszym przysiadzie 5.Brzuszki na maszynie 6.Rower 10 min. Wyszłam wykończona.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rwanie na 30 kg to lekki trening techniczny?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To już lepiej do tego London odsapnąć trochę...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rwanie na 30 kg to lekki trening techniczny? No, 35 kg to mój rekord.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rwanie na 30 kg to lekki trening techniczny? No, 35 kg to mój rekord. Boże bredzę. Podrzut.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rwanie 25 kg to mój rekord.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Teraz lepiej Ale i tak (po mojemu) kręcisz się zbyt blisko PR (rekordu osobistego)... Taka historyjka: W każdej siłowni jest przynajmniej jeden gość, który w każdy poniedziałek (to dzień robienia klaty, a sobota to dzień nóg, w poniedziałek są tłumy, a w sobotę puchy) wielce rozemocjonowany, nakręcony mocną przedtreningówką, bije swój rekord na klatę. Dużo o tym mówi, zaczepia wszystkich, wypytuje o sposoby treningowe i maksy innych ćwiczących, strasznie się złości, gdy nie zrobi swojego założenia na ten dzień, kopie sprzęty i zawsze znajduje wymówkę dla kiepskiej formy... Najśmieszniejsze jest to, że trenuje z 10 lat i od 8 lat ciśnie stale 120 na ławce Ćwicząc ciągle w pobliżu maksa, nie ma miejsca na postępy
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Teraz lepiej Ale i tak (po mojemu) kręcisz się zbyt blisko PR (rekordu osobistego)... Taka historyjka: W każdej siłowni jest przynajmniej jeden gość, który w każdy poniedziałek (to dzień robienia klaty, a sobota to dzień nóg, w poniedziałek są tłumy, a w sobotę puchy) wielce rozemocjonowany, nakręcony mocną przedtreningówką, bije swój rekord na klatę. Dużo o tym mówi, zaczepia wszystkich, wypytuje o sposoby treningowe i maksy innych ćwiczących, strasznie się złości, gdy nie zrobi swojego założenia na ten dzień, kopie sprzęty i zawsze znajduje wymówkę dla kiepskiej formy... Najśmieszniejsze jest to, że trenuje z 10 lat i od 8 lat ciśnie stale 120 na ławce Ćwicząc ciągle w pobliżu maksa, nie ma miejsca na postępy Jakie maksy? Spojrzyj na MC i przysiady.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Rwanie 25 kg to mój rekord. a to 2.Rwanie klasyczne 5 x 1 30 kg ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
5kg w pamięci!
|