Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3649984 razy)
|
Dasna
Go
|
Ja mówię spójrz, bo tak mi Mama w genach przekazała... To spojrzyj co mi przekazała. Jaka jezdem wieeeeelka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie chce nawet mi się pisać na temat tego wybryku natury na zdjęciu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kobita jest szczęśliwa i zadowolona, więc o co chodzi? Do roboty zdatna... Bajdełej, Adminie, znasz sztuczkę jak zrelaksować/zwiotczyć lekko, zbyt napięte nawykowo/stresowo mięśnie pp?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zgaduję: masaż i naprzemiennie gorące i zimne natryski, a na koniec borowina... Oczywiście Renia dodałaby prądy selektywne.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zgaduję: masaż i naprzemiennie gorące i zimne natryski, a na koniec borowina... Oczywiście Renia dodałaby prądy selektywne. Mi też tylko masaż i farmakologia przychodzi do głowy, ewentualnie porażenie/przecięcie unerwienia. A jakieś ziółka, NIA, MO czy wiadro smalcu, internet nic nie wie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Żadnych czarów marów... Jak powyższe nie pomoże, to można się zastanowić nad jonoforezą i tyle...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Żadnych czarów marów... Jak powyższe nie pomoże, to można się zastanowić nad jonoforezą i tyle... Chodzi o, w sumie, ciekawy przypadek. Otóż, kolega złamał femura (!) na motorze. Ból lub trauma, lub oba, są tak silne, że napięte mięśnie uda, mimo gipsu, nie pozwalają się zrosnąć kości, co powoduje ból i lęk i kółeczko się zamyka... Dostał teraz Klonazepam, podobno lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zgaduję: masaż i naprzemiennie gorące i zimne natryski, a na koniec borowina... Oczywiście Renia dodałaby prądy selektywne. Zgaduję: masaż i naprzemiennie gorące i zimne natryski, a na koniec borowina... Oczywiście Renia dodałaby prądy selektywne. O podwójnym napięciu i wizyta u kosmetyczki... https://www.youtube.com/watch?v=4vhJ0x6ZRZ0
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Komputer mi się rozpędził, teraz podwójnie cytatami rzuca...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Żadnych czarów marów... Jak powyższe nie pomoże, to można się zastanowić nad jonoforezą i tyle... Chodzi o, w sumie, ciekawy przypadek. Otóż, kolega złamał femura (!) na motorze. Ból lub trauma, lub oba, są tak silne, że napięte mięśnie uda, mimo gipsu, nie pozwalają się zrosnąć kości, co powoduje ból i lęk i kółeczko się zamyka... Dostał teraz Klonazepam, podobno lepiej. Pewnie dlatego, ze ten Klonazepam dziala przeciwlekowo i uspokajajaco. Ja po operacji stawu barkowego bralem Zaldiar. Tramadol i paracetamol w jednym.. Dzialal i rozluzniajaco i przeciwbolowo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Żadnych czarów marów... Jak powyższe nie pomoże, to można się zastanowić nad jonoforezą i tyle... Chodzi o, w sumie, ciekawy przypadek. Otóż, kolega złamał femura (!) na motorze. Ból lub trauma, lub oba, są tak silne, że napięte mięśnie uda, mimo gipsu, nie pozwalają się zrosnąć kości, co powoduje ból i lęk i kółeczko się zamyka... Dostał teraz Klonazepam, podobno lepiej. Pewnie dlatego, ze ten Klonazepam dziala przeciwlekowo i uspokajajaco. Ja po operacji stawu barkowego bralem Zaldiar. Tramadol i paracetamol w jednym.. Dzialal i rozluzniajaco i przeciwbolowo. Tak, tak, chyba też zwiotcza, często to dają... Fajnie bujał?
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
jak dobra lufa Krecil i usypial.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj byłam niewyspana i jakaś zmordowana. Dlatego żadnych ciężarów nie było i tak Gavroche trzymałam się ściśle tego co mówiłeś, żeby ciężar" muskający" był. 1.Rozgrzewka. 2.Протяжка rwaniowa 8x 2 18 kg 3.Wycisko-podrzut zza pleców 5 x 5 18 kg 4.Łapanie talerza 5 kg 3 x 10 5.Wyciskanie gryfu leżąc 3 x 10 20 kg 6.Brzuszki 7.Rower 10 min. Upalnie się zrobiło i jakoś nabrzmiałam. Hm, po kreatynie też pewnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|