|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi też to miło się czytało...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj dwie wiadomości dobra i zła. Dobra, że jutro idę na trening do Dynamo. A zła , że Orest i Oleh Pilipiaki rozbili się na motorze i Orest ma bezwładne ręce. Są bardzo połamani, mają liczne wewnętrzne obrażenia , ale żyją. Jeszcze niedawno Orest bil rekordy. http://goloskarpat.info/blog/sport/41920.html25 sierpnia 2014 r.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Życie potrafi robić sk... Młodzi są, z dobrze rozwiniętym układem ruchu i systemem nerwowym. Póki życia, póty nadziei...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Lekarze powiedzieli, że gdyby nie byli sportowcami, to nie byłoby co składać.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Lekarze powiedzieli, że gdyby nie byli sportowcami, to nie byłoby co składać. Widzisz? Też znam taki przypadek, Duży Antek miał ksywkę, walnęli się czołowo polonezami. Tamten prosto do Abrahama na piwo, a Antek się wylizał. Lekarze mówili, że gdyby nie potężne mięśnie pleców, kręgosłupa by już nie było...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A Wiktor ciśnie mnie. I jeszcze komentuje, żebym nie odgrywała teatru , że co to za przedstawienie, że nie mogę 3 serii 26 brzuszka zrobić tylko tchu mi brak. Oooo, już raz się rozeźliłam, bo tak lekko popchnął mnie do ćwiczeń i stwierdził, że mogę więcej i co tu wydziwiam. Zaniemówiłam i para mi uszami poszła. Na żartach się skończyło, ale teraz mam to w głowie. Nie mówiąc, że koniec mojej talii. Nie, no jeszcze się trzyma, ale taka masywniejsza się zrobiła. I mówi, że pora podwyższać wyniki. 1.Rozgrzewka 2.Протяжка rwaniowa 5 x 3 20 kg 3.Wycisko -podrzut z klatki 4 x 2 30 kg 2 x 1 35 kg 4.przysiady w nożycach 1 x 5 20 kg 4 x 5 25 kg 5.Wyciskanie sztangi leżąc 3 x 10 22, 5 kg 6.Brzuszki, pieprzone , jakieś straszne ilości 90 luz 150. 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem po co tyle powtórzeń na brzuch Zawody jakieś masz na ilość? A podwyższyć wyniki będzie trudno, moim zdaniem jesteś pod ścianą...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No dobra, kretka pomoże jeszcze trochę
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No dobra, kretka pomoże jeszcze trochę Właśnie. Zobaczymy. Może poczekajmy. bo....., nie chcę bawić się w proroka. Natomiast faktem jest , że czuję wpływ kreatyny i to zdecydowanie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No dobra, kretka pomoże jeszcze trochę Ja też czasami kredkę używam, żeby się trochę podkoloryzować...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No dobra, kretka pomoże jeszcze trochę Ja też czasami kredkę używam, żeby się trochę podkoloryzować... Właśnie, właśnie. Ja też się podkoloryzuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|