renia
|
Ja też tak robię, a resztę mam w nosie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No dobra, kretka pomoże jeszcze trochę Właśnie. Zobaczymy. Może poczekajmy. bo....., nie chcę bawić się w proroka. Natomiast faktem jest , że czuję wpływ kreatyny i to zdecydowanie. Kreatyna jest dobra, polecaja ja rozni znakomici fachowcy od suplementacji : [size=10pt]W dobry izolat białka serwatkowego (psss Isolate 100 Treca) zawsze warto zainwestować, jeśli kulejesz z codzienną dietą (5-6 posiłków dziennie i w każdym jakaś ilość białka). Co do kreatyny to... osobiście nie zgadzam się z poglądem, że kreatyna koniecznie wyłącznie po iluś tam miesiącach. Z tym, że należy ją zażywać tylko przez pewien okres czasu - też się nie zgadzam. Polecam raczej tę w kapsułkach (jabłczan), to tak na przyszłość. A ilość kapsułek w porcji możesz śmiało zredukować http://www.menshealth.pl/forum/index.php?/topic/4909-suplementacja-pytania-og%C3%B3lne/page-61#entry1045161921[/size] Ewentualnie mozesz jeszcze sprobowac, ktore poleca ten sam fachowiec od suplementacji TREC Caffeine 200 PLUS TREC CM3 TREC S.A.W http://www.menshealth.pl/forum/index.php?/topic/5234-nasze-ulubione-suplementy-na-moc-i-si%C5%82%C4%99/
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Tylko pamietaj o jednym: Bo jak odwiedzasz jedynie siłownię 3x w tygodniu czy nawet więcej i leżysz z dupą na ławeczce wyciskając sztangę, to faktycznie kreatyna nie jest Ci potrzebna, ale jeśli trenujesz jak atleta, czyli w każdym ćwiczeniu angażujesz wszystkie grupy mięśniowe i utrudniasz sobie zachowanie równowagi jak tylko możesz (piłka szwajcarska, taśmy oporowe, bosu, trx) a do tego spędzasz aktywnie każdy dzień na basenie, to jednak kreatyna Ci się przyda. I jest to zwykła oszczędność wydanej kasy na wołowinę i pożartych kalorii.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Nie, nie! O wiecej nie pros! Tyle dobrych rad wystarczy na poczatek, jak za duzo udziele to wszystko ci sie pokielbasi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ten geniusz od kiwania się na bosu z połową dawki jabłczanu, to nasz Anaś?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ten geniusz od kiwania się na bosu z połową dawki jabłczanu, to nasz Anaś? To legendarny kultrurysta i silacz w jednym, Detoks
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ten geniusz od kiwania się na bosu z połową dawki jabłczanu, to nasz Anaś? To legendarny kultrurysta i silacz w jednym, Detoks Tak myślałem, bo tak mądrze to brzmi...z pozoru Ale jak założenia błędne... Niewielu ludzi zdaje się rozumieć, że trening to proces, w którym pojedyńczy posiłek, pucha suplementu, jednostka treningowa czy zarwana noc, nie mają żadnego znaczenia. Tak jak, dla rosnącego dziecka ominięcie posiłku, lekcji WF czy matematyki, nie ma żadnego wpływu na poziom rozwoju, jaki osiągnie jako dorosły. A życie przecieka między palcami...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No przeca linki wlepilem, czytaj i posmiej sie, bo fajnie sie to czyta. Wtedy to byly sluszne i jedyne prawdy Dzisiaj sa inne chybaa Ten geniusz od kiwania się na bosu z połową dawki jabłczanu, to nasz Anaś? Fajne zdrobnienie, mi sie podoba Anagamoń
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jasne. Ale kreatynę póki co biorę. Tylko pamiętaj, że kreatyna i luteina wzmagają się wzajemnie w zatrzymywaniu wody u babeczek ... To tak piszę na wszelki wypadek abyś nie napuchła wodą za mocno.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie jest to powód do zmartwienia, bo jak przyjdzie pora to się wysika... To też piszę na wszelki wypadek, żeby Ci kto nie podpowiedział czego moczopędnego!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie jest to powód do zmartwienia, bo jak przyjdzie pora to się wysika... To też piszę na wszelki wypadek, żeby Ci kto nie podpowiedział czego moczopędnego! To w temacie o kawie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|