|
Deoxys
Go
|
Suplementujecie kreatynke ?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Koledzy nie, ja tak.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wróć. Ja mówię tylko za siebie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja nie,ewentualnie gdy dojde/dobije do 200kg w martwym zastanowie sie nad tym Tak za 3-4 lata lub nigdy . Choc na starosc suplementacja w ciaglym cyklu /po wysyceniu w ilosci 1-2g moze....?? Ewentualnie cos od Maestro, 'starego ' ciezarowca jakies mocniejsze wzmocnione ala DEHA+turbo
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wróć. Ja mówię tylko za siebie. Niektórzy próbowali, ale obrzmiałe tkanki nie pozwalają na sprawne poruszanie się, ćwiczenia wysokotechniczne przez to trudniejsze. A tych pompujących przedtreningówek, to już w ogóle nie rozumiem Ale kuturyści to zboczuchy, powiedzieć im, że pompa=przyrost i zjedzą wszystko!
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Ja lubiem śledzie Póki co nie ma problemów, wiec nie ma co chwytac za... kawa dobrze grzeje Za 3-4 lata mam ćwierć tony w planach, pewnie sie uda
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie,ewentualnie gdy dojde/dobije do 200kg w martwym zastanowie sie nad tym Tak za 3-4 lata lub nigdy . Choc na starosc suplementacja w ciaglym cyklu /po wysyceniu w ilosci 1-2g moze....?? Ewentualnie cos od Maestro, 'starego ' ciezarowca jakies mocniejsze wzmocnione ala DEHA+turbo Lepiej zjeść krwisty stek Fajnie sobie zrobić ze dwa, trzy cykle na kretce, czy innej serwatce, żeby gęby nie rozdziawiać, jak dorośli gadają Na dłuższą metę szkoda kasy DHEA to jednak steryd, słaby, ale zawsze, więc krótkie, nieczęste cykle, ale raczej wątpię, choć nie zaklinam się na amen... Uważam, że każdy wiek ma swoje prawa i ograniczenia z nim związane i to jest bardzo w porzo Pamiętacie jak ograniczony jest 16 latek? Tylko dziewczyny i dziewczyny, myślę sobie, że taki 60 latek ma większy luz...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja lubiem śledzie Póki co nie ma problemów, wiec nie ma co chwytac za... kawa dobrze grzeje Za 3-4 lata mam ćwierć tony w planach, pewnie sie uda Ćwierć tony stawia w kręgu ludzi o elitarnych umiejętnościach Zwłaszcza dzisiaj, kiedy trójboiści mają dużo lepszy przysiad niż ciąg, dzięki kostiumom. Niestety nie ma zbyt skutecznych strojów, które by pomagały w martwym... Ile Ci brakuje, z 15 kg?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ja robię brzuszki leżąc na łóżku, nogi mam poza łóżkiem i robię nożyce. Przy 50 już mi brzuch i mięśni ud bolą...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie bój się, łóżko jest mocne z Ikei...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od samotnego fikania nic się nie może urodzić...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Od samotnego fikania nic się nie może urodzić... Tylko do 2050 roku...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...z Ikei... Z Ikei się dobrze klei. Jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tzn.?
Ten nowy gatunek człowieka co będzie, to może fikać solo skutecznie
|