Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3650039 razy)
|
Deoxys
Go
|
Ja lubiem śledzie Póki co nie ma problemów, wiec nie ma co chwytac za... kawa dobrze grzeje Za 3-4 lata mam ćwierć tony w planach, pewnie sie uda Ćwierć tony stawia w kręgu ludzi o elitarnych umiejętnościach Zwłaszcza dzisiaj, kiedy trójboiści mają dużo lepszy przysiad niż ciąg, dzięki kostiumom. Niestety nie ma zbyt skutecznych strojów, które by pomagały w martwym... Ile Ci brakuje, z 15 kg? Przysiad, moim zdaniem w porównaniu do martwego mam słaby, dlatego do końca roku cisne ze Smołowem. 210 kg na 5 ruchów zrobiłęm w maju, wg kalkulatora 230 maks. W marcu 220 kg na raz brałem, spokojnie, kontrolowane żelastwo. Stary, ćwierć tony? Twoje 320 kg mi spać nie daje
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja lubiem śledzie Póki co nie ma problemów, wiec nie ma co chwytac za... kawa dobrze grzeje Za 3-4 lata mam ćwierć tony w planach, pewnie sie uda Ćwierć tony stawia w kręgu ludzi o elitarnych umiejętnościach Zwłaszcza dzisiaj, kiedy trójboiści mają dużo lepszy przysiad niż ciąg, dzięki kostiumom. Niestety nie ma zbyt skutecznych strojów, które by pomagały w martwym... Ile Ci brakuje, z 15 kg? Przysiad, moim zdaniem w porównaniu do martwego mam słaby, dlatego do końca roku cisne ze Smołowem. 210 kg na 5 ruchów zrobiłęm w maju, wg kalkulatora 230 maks. W marcu 220 kg na raz brałem, spokojnie, kontrolowane żelastwo. Stary, ćwierć tony? Twoje 320 kg mi spać nie daje Mi też, bo gdybym mądrzej trenował, to byłoby 380
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ano wróciłam z Dynamo. Trenowałam z chłopakami tzn. obok nich po 14-17 lat. Huk straszny. Sala i sprzęt sprzed 50 lat co najmniej. 1.Rozgrzewka bez rozgrzewki. Nie było gdzie. 2.Podrzut klasyczny 2 x 1 37, 5 kg poszło. 3.Ciąg podrzutowy 5 x 2 60 kg 4.Przysiady tylne 5 x 2 45 kg A stojaki bujały się, że hej. 5. Iiiiiii brzuszki na takim czymś , że nie wiedziałam czy nie spadnę Sfotografowałam tę konstrukcję. A, są takie na YT z lat 50- 60 tych. matko święta, ale wyzwanie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Aha, z magnezją to i bez pasków spoko luzik. Ale piszczel krwią spłynął. Gryf do podnoszenia ciężarów , olimpijski , kobiecy 15 kg, ale on jest o wiele wygodniejszy od tego na którym ćwiczę. W ogóle i ciężar wydawał mi się lżejszy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ano wróciłam z Dynamo. Trenowałam z chłopakami tzn. obok nich po 14-17 lat. Huk straszny. Sala i sprzęt sprzed 50 lat co najmniej. 1.Rozgrzewka bez rozgrzewki. Nie było gdzie. 2.Podrzut klasyczny 2 x 1 37, 5 kg poszło. 3.Ciąg podrzutowy 5 x 2 60 kg 4.Przysiady tylne 5 x 2 45 kg A stojaki bujały się, że hej. 5. Iiiiiii brzuszki na takim czymś , że nie wiedziałam czy nie spadnę Sfotografowałam tę konstrukcję. A, są takie na YT z lat 50- 60 tych. matko święta, ale wyzwanie. Fajery z gołego metalu?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ano wróciłam z Dynamo. Trenowałam z chłopakami tzn. obok nich po 14-17 lat. Huk straszny. Sala i sprzęt sprzed 50 lat co najmniej. 1.Rozgrzewka bez rozgrzewki. Nie było gdzie. 2.Podrzut klasyczny 2 x 1 37, 5 kg poszło. 3.Ciąg podrzutowy 5 x 2 60 kg 4.Przysiady tylne 5 x 2 45 kg A stojaki bujały się, że hej. 5. Iiiiiii brzuszki na takim czymś , że nie wiedziałam czy nie spadnę Sfotografowałam tę konstrukcję. A, są takie na YT z lat 50- 60 tych. matko święta, ale wyzwanie. Fajery z gołego metalu? I takie i takie, ale ten jakiś plastik obłazi. Ale normalnie przeniosłam się w czasie. Ale chłopaki śmigają. Kurka wodna jestem zachwycona. Ihhhhhaaaa.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rozmawiałam z trenerem Wiktora, Vasyl Jefimovycz Pluta. Widać, że dalej żyje tym sportem , jest dumny z wychowanków i rzeczywiście w takich warunkach trenują a osiągają sukcesy. Tyle, że jakiś taki zmęczony. Ma dopiero 62 lata a brzuszek jest.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rozmawiałam z trenerem Wiktora, Vasyl Jefimovycz Pluta. Widać, że dalej żyje tym sportem , jest dumny z wychowanków i rzeczywiście w takich warunkach trenują a osiągają sukcesy. Tyle, że jakiś taki zmęczony. Ma dopiero 62 lata a brzuszek jest.
Wypić lubi pewnie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wypić lubi pewnie Może, ale nie wygląda. Raczej zmęczony. Ale Wiktor jest największy. On jest ogromny.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Trenować w takim kolektywie fajniej jednak. Wiktor mi mówił, że tak samej to ciężej. Ja mu odpowiedziałam, że ja mogę sama, nie potrzebuję nikogo. Ale jak popatrzyłam dzisiaj to w kupie raźniej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ma się rozumieć, że raźniej!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A! Pod tym względem to się specjalnie nie przyglądałem...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ładna laska Sztywna trochę, dupa kłuta na bank Rozgrzewkę robi taką samą jak Ty
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ładna laska Sztywna trochę, dupa kłuta na bank Rozgrzewkę robi taką samą jak Ty Właśnie. Rozgrzewka. Dobrze zobaczyłeś. Ale nie ma szczeny Podobedovej. Na FB Podobedova z fotoszopa jak gwiazda Bollywoodu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1. Rozgrzewka 2.Протяжка na klatkę 5x 2 30 kg 3.Wyciskanie stojąc 3x3 25 kg 4.GM 5x5 25 kg 5. Podciąganie na maszynie 3 x 13 6.Brzuszki 2 x 30 na bosu 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|