administ
Go
|
Nie zgrzałaś się zbyt mocno?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie zgrzałaś się zbyt mocno? Zgrzałam. A co?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ania, jakieś ćwiczonka wprowadzające pod rwanie dla Beginer masz na podorędziu? +trening Siad tylni Martwy ciąg Dynamiczny ciąg rwaniowy
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bardzo lubiłem wszelkie ćwiczenia "pod". Zwłaszcza z podstawek. Mój trener jednak namawiał na robienie pełnych bojów, a przy jakichś trudnościach dopiero, przerabianie trudnych momentów ruchu. Zwróć uwagę, że oni nie robią nigdy więcej jak trzy ruchy Pamiętam, jak odszedłem z klubu, ale nadal trenowałem, tylko bardziej statyczne ćwiczenia, jak martwy ciąg, wyciskanie stojąc, podciąganie i pompki z obciążeniem, to pięć ruchów strasznie mnie męczyło. To były naprawdę długie serie, w przeciwieństwie do szybkich podejść w ciężarach.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Coś za coś Jednak minimalizm i nuda to jest to.! Minimalizm, tak, ale przede wszystkim esencjonalność Jak w DO, koncentracja komponentów. U mnie w siłowni mówiło się, że dwa przysiady przednie więcej dają niż 20 powtórzeń wyciskania nogami, a męczą mniej
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ania, jakieś ćwiczonka wprowadzające pod rwanie dla Beginer masz na podorędziu? +trening Siad tylni Martwy ciąg Dynamiczny ciąg rwaniowy Mariusz, fajnie by było jakbyś zarejestrował się Vkontakte. Tam jest i wersja angielska . Zapisujesz się do grup ciężkiej atletyki i masz na bieżąco dostęp do wszystkich ruskich i ukraińskich nowości. Wystarczą zdjęcia, kadrowanie podrzutu i rwania, filmiki. A ja tam bym Cie wspomogła jakby coś. Piszą tam tez zawodnicy. Pojawia się Kłokow, Kashirina, Evstuchina, Koklajew,Ilja Ilin. Może Cię zainteresuje. Nie namawiam, ale fajne to Vkontakcie. Wstawiłam tam tez te fotki co na FB.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka 2.Podrzut klasyczny 12 x 1 30 kg 3.MC 1 x 5 40 kg 1 x 5 55 kg 1 x 3 60 kg 5x 3 70 kg 4.Przysiady tylne 1 x 5 30 kg 1 x 5 40 kg 5 x 3 45 kg 6. Jakieś maszyny na piersiowy, brzuszki. 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bardzo dobry trening Zwłaszcza podrzut mi się podoba Ale martwy i siady też solidnie. Sama decydujesz czy masz wytyczne od Wiktora?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bardzo dobry trening Zwłaszcza podrzut mi się podoba Ale martwy i siady też solidnie. Sama decydujesz czy masz wytyczne od Wiktora? Wytyczne od Wiktora, ale sama decyduję o ilości i ciężarze. Podchodzę do sztangi i tylko w głowie mam słowa: plecy, plecy wygięte, ręce , ręce proste, łokcie, łokcie szybciej, gdzie głowa?, podryw za kolanami. I tysiące innych.
|
|
|
|
|
|
|
|