|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rozwinął Ci się profil na VK, Dasna Masz długie kończyny, zwłaszcza przedramiona i golenie, to raczej kiepsko do PC Ale obręcz barkowa, uda i korpus mocne, wyrobione, może tę stówę pociągniesz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rozwinął Ci się profil na VK, Dasna Masz długie kończyny, zwłaszcza przedramiona i golenie, to raczej kiepsko do PC Ale obręcz barkowa, uda i korpus mocne, wyrobione, może tę stówę pociągniesz Zgadza się 100% tak. Mój mąż nabija się. Oto typowa figura sztangistki. . Żebym była krótka,krępa. Ba. Ale uda mocne. Tułów mocny, i szyja o dziwo krótka. I zawsze ramiona szersze niż biodra. Plecy to mój atut w tym wypadku.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rozwinął Ci się profil na VK, Dasna Masz długie kończyny, zwłaszcza przedramiona i golenie, to raczej kiepsko do PC Ale obręcz barkowa, uda i korpus mocne, wyrobione, może tę stówę pociągniesz Pociągnę. Pytanie tylko w czym? Rwanie - nie, podrzut- nie. MC ma być 120 kg. I będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A z tymi długimi kończynami to nic nie da się zrobić, ale.......sam wiesz. Mogę mieć łapy jak cepy. Całkowita długość kończyn jest mniej ważna, krótkie golenie (najlepiej krzywe) i przedramiona sprawiają, że oba boje ciężarowe są nieco łatwiejsze. To dlatego Sulejmanoglu był taki wariat W trójboju startuje kilku facetów z achondroplazją (nie wiem jak zgrabnie powiedzieć: karły?) mają świetne wyniki właśnie dzięki króciutkim torom ruchu i niskiej wadze ciała A setka w martwym w zupełności mi wystarczy, choć 120 kg to byłoby double bodyweight u Ciebie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zgadza się. Ilja Ilin nabiera teraz masy i jest kwadratowy, podobnie jak Chińczycy. Mnie tez wystarczy. Teraz nabrałam 2 kg. Na zdjęciach prezentuje się w niektórych ujęciach wręcz chudo.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, Ty jesteś drobnej postury i czy takie dźwiganie ciężarów nie może zaszkodzić? Ja zapobiegawczo wolę nie ryzykować... Reniu , dzięki za troskę, ale właśnie dlatego trzeba wzmocnić kości, mięśnie. Żeby nie być astenikiem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, Ty jesteś drobnej postury i czy takie dźwiganie ciężarów nie może zaszkodzić? Ja zapobiegawczo wolę nie ryzykować... Reniu , dzięki za troskę, ale właśnie dlatego trzeba wzmocnić kości, mięśnie. Żeby nie być astenikiem. Nic lepszego nie ma na zagęszczenie tkanek Ale podobno głupieje się od tego strasznie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, Ty jesteś drobnej postury i czy takie dźwiganie ciężarów nie może zaszkodzić? Ja zapobiegawczo wolę nie ryzykować... Reniu , dzięki za troskę, ale właśnie dlatego trzeba wzmocnić kości, mięśnie. Żeby nie być astenikiem. Nic lepszego nie ma na zagęszczenie tkanek Ale podobno głupieje się od tego strasznie Strasznie. Wiktor nazywa mnie psych, ale i sam jest psych, więc mamy dobrą zabawę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|