|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Buźkę ma 30 latka.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale nerkę przeszczepioną
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale nerkę przeszczepioną Białko?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
http://www.e-powerlifting.com/?page_id=3000Samo w sobie ciekawe, natomiast zdumiewa taka różnica wyników: wyciskanie RAW 250 kg, w sprzęcie 387,5 kg Dobrze, że ciężarowcy nie poszli w kierunku sprzętowym, dzięki temu są na olimpiadzie, a trójbój jakoś nie może...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Buźkę ma 30 latka. A Klaudia Schiffer tak wygląda jakby jeszcze pod ochroną prokuratury była! A dziewczyna z siedemdziesiątego rocznika!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale nerkę przeszczepioną Białko? Białko, diuretyki, speedy, hormon wzrostu, insulina, syndrom metaboliczny i sterydy, ale pewnie i tak szkodzą najmniej z tego zestawu...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale nerkę przeszczepioną Białko? Pewnie kreatyna!
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dobrze, że ciężarowcy nie poszli w kierunku sprzętowym, dzięki temu są na olimpiadzie, a trójbój jakoś nie może...
Ciezarowcy, to nie proste martwociagi som !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To tak jak z tym siedemdziesięcioletnim dziadkiem co się z dwudziestoletnią babeczką ożenił. Dziennikarz się go spytał, co on zrobi za 10 lat gdy jego żonka będzie miała trzydzieści lat, a on osiemdziesiątkę? Powiedział - pogonię staruchę...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To tak jak z tym siedemdziesięcioletnim dziadkiem co się z dwudziestoletnią babeczką ożenił. Dziennikarz się go spytał, co on zrobi za 10 lat gdy jego żonka będzie miała trzydzieści lat, a on osiemdziesiątkę? Powiedział - pogonię staruchę... I słusznie. Trzydziestolatka to ma już uwiąd starczy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też byłam stara jak miałam 30 lat...
|
|