Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj:
1.Rozgrzewka 2.Protiażka rwaniowa 4 x 2 20 kg 3 x 1 25 kg 3.Wyciska - podrzut zza głowy w chwycie rwaniowym 3 x 3 30 kg 4.GM 5 x 5 25 kg 5.Wyciskanie sztangi leżąc 3 x 5 25 kg 6.Brzuszki 7.Rower.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zmęczona jesteś, czy luzik?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja to bym chyba poprzestała na rozgrzewce...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo mi to niepotrzebne do zdrowia.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W życiu nie tylko zdrowie się liczy... a hobby?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo mi to niepotrzebne do zdrowia. Ale pobiegać to mógłbyś
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zmęczona jesteś, czy luzik? Luzik to może nie, bo protiażka zawsze jest ciężkawa, ale normalnie, good.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W szatni , jak się przebierałam wysłuchałam chcąc nie chcąc Ukrainki, która rozmawiała przez komórkę. Miała tak na oko ze 100 kg żywej wagi i rozmiar piersi G/H. "Trenażery? Jakie trenażery. Ja się będę męczyć za swoje pieniądze? To głupota. Zresztą nikt nie przychodzi na te trenażery. Ja sobie troszkę popływam i jest jacuzzi.Tam sobie siedzę i to jest najlepiej. A Svieta skończyła 35 lat to niech w domu siedzi. Już nie pora zajmować się gimnastyką" No comments.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W szatni , jak się przebierałam wysłuchałam chcąc nie chcąc Ukrainki, która rozmawiała przez komórkę. Miała tak na oko ze 100 kg żywej wagi i rozmiar piersi G/H. "Trenażery? Jakie trenażery. Ja się będę męczyć za swoje pieniądze? To głupota. Zresztą nikt nie przychodzi na te trenażery. Ja sobie troszkę popływam i jest jacuzzi.Tam sobie siedzę i to jest najlepiej. A Svieta skończyła 35 lat to niech w domu siedzi. Już nie pora zajmować się gimnastyką" No comments. Piersi są miłe w dotyku bez względu na rozmiar
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W szatni , jak się przebierałam wysłuchałam chcąc nie chcąc Ukrainki, która rozmawiała przez komórkę. Miała tak na oko ze 100 kg żywej wagi i rozmiar piersi G/H. "Trenażery? Jakie trenażery. Ja się będę męczyć za swoje pieniądze? To głupota. Zresztą nikt nie przychodzi na te trenażery. Ja sobie troszkę popływam i jest jacuzzi.Tam sobie siedzę i to jest najlepiej. A Svieta skończyła 35 lat to niech w domu siedzi. Już nie pora zajmować się gimnastyką" No comments. Piersi są miłe w dotyku bez względu na rozmiar Czarujące.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Szczególnie, gdy mamusia, tym miłym dotykiem, ucho dziecku na dłużej przyciśnie, zamiast dać pysiakowi je possać. A ucho, uchem klatę ojca zająć, PO uczciwej pracy . Wiem, też kiedyś byłem silnoręki! I Szefu mój był. A mój nowy Silnoręki, z historii wynika, że nie był i braki teraz nadrabia ... i nadrobi, jeśli paliwo konsekwentnie przemiesza. Dot. troski, DObrze pojętej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W życiu nie tylko zdrowie się liczy... a hobby? Pogadaj z chorymi, szczególnie śmiertelnie, to Ci wyjaśnią, co tak naprawdę się liczy...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Eee, są wyjątki- POznałem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bo mi to niepotrzebne do zdrowia. Ale pobiegać to mógłbyś Nie ma takiej POtrzeby, Całuśny mój. DO wyborów jest DOść czasu, aby się jak należy przygotować. ...aćać Ale kości roztrenujemy, Szefu mój. ... Bez udziału patologii.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj jak zwykle rozgrzewka. 1.Podrzut klasyczny 2 x 5 15 kg 2 x 1 30 kg 1 x 1 35 kg 2 x 1 40 kg 2.Ciąg podrzutowy 1 x 3 60 kg 3 x 2 70 kg 3.Przysiady przednie 1 x 3 40 kg 1 x 2 45 kg 1 x 2 50 kg 1 x 1 55 kg 4.Pociąganie na maszynie 3 x 10 5.Jazda kółkiem z kolan 3 x 10 naprzemiennie z ( faceci nie wyrabiają z tym kółkiem , nawet z kolan) brzuszkami 3 x 30 6.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
|