|
Zyon
|
Ja robie kolko odjezdzajac od czubkow palcow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mam takie ruskie zeliwno-gumowe, kupione ponad 20 lat temu w Lwowei podczas wyjazdu Kupilem wtedy tez 2 pary rekawic bokserskich, 2 ekspandery i cos tam jeszcze w sportowym. Mieli wszystkiego pelno
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Abo" inne czubki palców.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mam takie ruskie zeliwno-gumowe, kupione ponad 20 lat temu w Lwowei podczas wyjazdu Kupilem wtedy tez 2 pary rekawic bokserskich, 2 ekspandery i cos tam jeszcze w sportowym. Mieli wszystkiego pelno Skórzane botki z usztywnioną piętką dla maluszków też mieli.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja robie kolko odjezdzajac od czubkow palcow To jesteś Wielki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie pił mleko...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka 2.Rwanie ze zwisu 3 x 1 25 kg 3.Ciąg rwaniowy 3 x 2 50 kg 4.Military Press 5 x 5 20 kg 5.Przysiady w nożycach 5 x 5 25 kg 6.Kompleks Sfera (takie crossfitowe) ledwie oddychałam 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka 2.Rwanie ze zwisu 3 x 1 25 kg 3.Ciąg rwaniowy 3 x 2 50 kg 4.Military Press 5 x 5 20 kg 5.Przysiady w nożycach 5 x 5 25 kg 6.Kompleks Sfera (takie crossfitowe) ledwie oddychałam 7.Rower 10 min.
Ty codziennie ćwiczysz z Wiktorem? W takim razie bardzo dobry, niskoobjętościowy trening. I chyba odeszły Twoje lęki związane z rwaniem, 25 kg rwiesz na luzie? Kretka wzmacnia psychikę
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ty codziennie ćwiczysz z Wiktorem? W takim razie bardzo dobry, niskoobjętościowy trening. I chyba odeszły Twoje lęki związane z rwaniem, 25 kg rwiesz na luzie? Kretka wzmacnia psychikę Codziennie. Tak, nie boję się tylko technicznie są problemy. A to za późno podryw, a to za wcześnie, a to brak koordynacji. I dzisiaj mi mówił, że jak zrobię błąd to później go powielam i muszę to zmienić. 30 kg mogę wyrwać , tak twierdzi Wiktor, przy moich ciągach. Z tym, żę dzisiaj było rwanie ze zwisu i to jest o wiele cięższe.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kretka i więcej białka, bo przestałam być tak wykończona i szybciej się regeneruję. Nadgarstki tak nie rwą i w ogóle mam bardzo dobrą formę. Dzisiaj pojechałam na wołowinie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
'Żołnierze' silnoręcy muszą jeść mięso Dlatego dzisiejszy zakup to kości karkowe kości żebrowe biodrówka = wywar mięsno kostny + Karkówka z Lidla oczywiście oraz Mleczne
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Kretka i więcej białka, bo przestałam być tak wykończona i szybciej się regeneruję. Nadgarstki tak nie rwą i w ogóle mam bardzo dobrą formę. Dzisiaj pojechałam na wołowinie.
Jadłaś jak kapłani, całą tłustość Ty silnoręka Pani jest http://www.zw.com.pl/galeria/197825.html
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
'Żołnierze' silnoręcy muszą jeść mięso Dlatego dzisiejszy zakup to kości karkowe kości żebrowe biodrówka = wywar mięsno kostny + Karkówka z Lidla oczywiście oraz Mleczne Ja co rano jajca, obowiązkowo. Z tym, że ilość białek zwiększyłam. Smalec, wołowina, karkówka. Kawa tłusta.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jadłaś jak kapłani, całą tłustość Ty silnoręka Pani jest http://www.zw.com.pl/galeria/197825.html Dzisiaj akurat więcej chudości , ale na smalcu. Natomiast od poniedziałku byłam na karkówce i solidnie pożarłam. Cóż, ilość węglowodanów też zwiększyłam, ale nieznacznie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jadłaś jak kapłani, całą tłustość Ty silnoręka Pani jest http://www.zw.com.pl/galeria/197825.html Dzisiaj akurat więcej chudości , ale na smalcu. Natomiast od poniedziałku byłam na karkówce i solidnie pożarłam. Cóż, ilość węglowodanów też zwiększyłam, ale nieznacznie. Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm. Nikt nie jest w stanie przewidzieć wszystkich reakcji organizmu. Po przejściu na Żywienie Optymalne trzeba obserwować swój organizm i w razie potrzeby przychodzić mu z pomocą lek. med. Jan Kwaśniewski Zdałaś test na 5+, chcesz certyfikat z nr 13?
|
|
|
|
|
|
|
|