Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3641141 razy)
|
Dasna
Go
|
Kretka i więcej białka, bo przestałam być tak wykończona i szybciej się regeneruję. Nadgarstki tak nie rwą i w ogóle mam bardzo dobrą formę. Dzisiaj pojechałam na wołowinie.
Jadłaś jak kapłani, całą tłustość Ty silnoręka Pani jest http://www.zw.com.pl/galeria/197825.html Dzisiaj akurat więcej chudości , ale na smalcu. Natomiast od poniedziałku byłam na karkówce i solidnie pożarłam. Cóż, ilość węglowodanów też zwiększyłam, ale nieznacznie. Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm. Nikt nie jest w stanie przewidzieć wszystkich reakcji organizmu. Po przejściu na Żywienie Optymalne trzeba obserwować swój organizm i w razie potrzeby przychodzić mu z pomocą lek. med. Jan Kwaśniewski Zdałaś test na 5+, chcesz certyfikat z nr 13?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kretka i więcej białka, bo przestałam być tak wykończona i szybciej się regeneruję. Nadgarstki tak nie rwą i w ogóle mam bardzo dobrą formę. Dzisiaj pojechałam na wołowinie.
Kiedyś sobie Mariusz podśmiechujki robił ze mnie, że tak ukochałem białko Teraz przy odważnikach jem jak krecik, za jakiś czas wrócę do sztangi, to zobaczymy jak mi się apetyt zmieni...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kiedyś sobie Mariusz podśmiechujki robił ze mnie, że tak ukochałem białko Teraz przy odważnikach jem jak krecik, za jakiś czas wrócę do sztangi, to zobaczymy jak mi się apetyt zmieni... Sam wiesz, że np. człowiek ćwiczący na maszynie, pomacha na dajmy na to suwnicy, poleży, poleży powtórzy. Ja broń Boże się nie naśmiewam , bo to też ciężkie treningi, ale tak jak ciągi wykańczają nas energetycznie to rzadko, które ćwiczenia. Dynamika, wzbudzenie w sobie tej dzikości, po prostu żre.Dochodzi do tego utrzymanie równowagi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dochodzi do tego utrzymanie równowagi. I głębokie oddychanie naturalnie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kiedyś sobie Mariusz podśmiechujki robił ze mnie, że tak ukochałem białko Teraz przy odważnikach jem jak krecik, za jakiś czas wrócę do sztangi, to zobaczymy jak mi się apetyt zmieni... Sam wiesz, że np. człowiek ćwiczący na maszynie, pomacha na dajmy na to suwnicy, poleży, poleży powtórzy. Ja broń Boże się nie naśmiewam , bo to też ciężkie treningi, ale tak jak ciągi wykańczają nas energetycznie to rzadko, które ćwiczenia. Dynamika, wzbudzenie w sobie tej dzikości, po prostu żre.Dochodzi do tego utrzymanie równowagi. Szczera prawda! Podoba mi się to Twoje "żre energię"... CUN i całe ciało wprawiane w ruch mają swoje potrzeby
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka 2.Rwanie ze zwisu 3 x 1 25 kg 3.Ciąg rwaniowy 3 x 2 50 kg 4.Military Press 5 x 5 20 kg 5.Przysiady w nożycach 5 x 5 25 kg 6.Kompleks Sfera (takie crossfitowe) ledwie oddychałam 7.Rower 10 min.
Ty codziennie ćwiczysz z Wiktorem? W takim razie bardzo dobry, niskoobjętościowy trening. I chyba odeszły Twoje lęki związane z rwaniem, 25 kg rwiesz na luzie? Kretka wzmacnia psychikę Codziennie. Tak, nie boję się tylko technicznie są problemy. A to za późno podryw, a to za wcześnie, a to brak koordynacji. I dzisiaj mi mówił, że jak zrobię błąd to później go powielam i muszę to zmienić. 30 kg mogę wyrwać , tak twierdzi Wiktor, przy moich ciągach. Z tym, żę dzisiaj było rwanie ze zwisu i to jest o wiele cięższe. Mistrzów, w wielu dziedzinach zresztą, poznaje się po tzw. powtarzalności Sztanga idzie zawsze takim samym torem, przy tak samo ułożonym ciele, jak na podnośniku hydraulicznym, pozostaje tylko zwiększanie ciężaru Ale to lata zajmuje, i fakt, Wiktor ma rację, utrwalanie złych nawyków przedłuża znacząco naukę
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I o to chodzi ... . Całuśny mój, pupsia na całuski mi się należy, jak nic.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja robie kolko odjezdzajac od czubkow palcow To jesteś Wielki. Jak sie zawezmiesz to w 2 miechy zrobisz. Najlepsza metoda to dojezdzac kolkiem do jakiegos punktu oporu, np sciany. Co trening odstawiasz stopy coraz dalej, nawet o centymetry, i nawet nie zauwazysz jak ci nie trzeba bedzie zadnej sciany, Ale fajniejsze jest takie combo https://www.youtube.com/watch?v=qpAlb_pv7roAlbo dla kobiet: Swiss ball pikes http://www.youtube.com/watch?v=G3CGCPSUlW0
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja robie kolko odjezdzajac od czubkow palcow To jesteś Wielki. Jak sie zawezmiesz to w 2 miechy zrobisz. Najlepsza metoda to dojezdzac kolkiem do jakiegos punktu oporu, np sciany. Co trening odstawiasz stopy coraz dalej, nawet o centymetry, i nawet nie zauwazysz jak ci nie trzeba bedzie zadnej sciany, Ale fajniejsze jest takie combo https://www.youtube.com/watch?v=qpAlb_pv7roAlbo dla kobiet: Swiss ball pikes http://www.youtube.com/watch?v=G3CGCPSUlW0To pierwsze robiłam i lekko. Drugiego nie próbowałam. Kółko najbardziej ciężkie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj jak zwykle rozgrzewka. 1.Zarzut na klatkę x 2 , przysiad x 1, podrzut x 2 3x 30 kg 2.Zarzut x 1, przysiad x 1, podrzut x 1 1 x 35 kg 3.MC 1 x 5 45 kg 1 x 3 65 kg 1 x 2 75 kg 1 x 1 85 kg 4.Podskoki ze sztangą 5x5 20 kg 5.Pompki na poręczach na maszynie 3 x 10 6.Brzuszki na maszynie 7. Rower 10 min. Dzisiaj dużo potu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj jak zwykle rozgrzewka. 1.Zarzut na klatkę x 2 , przysiad x 1, podrzut x 2 3x 30 kg 2.Zarzut x 1, przysiad x 1, podrzut x 1 1 x 35 kg 3.MC 1 x 5 45 kg 1 x 3 65 kg 1 x 2 75 kg 1 x 1 85 kg 4.Podskoki ze sztangą 5x5 20 kg 5.Pompki na poręczach na maszynie 3 x 10 6.Brzuszki na maszynie 7. Rower 10 min. Dzisiaj dużo potu. Jaki masz maks w martwym, bo się pogubiłem?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj jak zwykle rozgrzewka. 1.Zarzut na klatkę x 2 , przysiad x 1, podrzut x 2 3x 30 kg 2.Zarzut x 1, przysiad x 1, podrzut x 1 1 x 35 kg 3.MC 1 x 5 45 kg 1 x 3 65 kg 1 x 2 75 kg 1 x 1 85 kg 4.Podskoki ze sztangą 5x5 20 kg 5.Pompki na poręczach na maszynie 3 x 10 6.Brzuszki na maszynie 7. Rower 10 min. Dzisiaj dużo potu. Jaki masz maks w martwym, bo się pogubiłem? Właśnie go zrobiłam dzisiaj. 85 kg na raz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj jak zwykle rozgrzewka. 1.Zarzut na klatkę x 2 , przysiad x 1, podrzut x 2 3x 30 kg 2.Zarzut x 1, przysiad x 1, podrzut x 1 1 x 35 kg 3.MC 1 x 5 45 kg 1 x 3 65 kg 1 x 2 75 kg 1 x 1 85 kg 4.Podskoki ze sztangą 5x5 20 kg 5.Pompki na poręczach na maszynie 3 x 10 6.Brzuszki na maszynie 7. Rower 10 min. Dzisiaj dużo potu. Jaki masz maks w martwym, bo się pogubiłem? Właśnie go zrobiłam dzisiaj. 85 kg na raz. Tam myślałem Brawo!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj dużo potu. Zgrzałaś się? Oj zgrzałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|