renia
|
No to mamy całkiem odmienny gust...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No to mamy całkiem odmienny gust... Mnie nie podoba się on jako facet, ale jego show.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
daje czadu
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka 2.Protiażka rwaniowa 9x3 20 kg 3.Wycisko -podrzut zza głowy 5x5 20 kg 4.Wyciskanie leżąc 4 x 10 18 kg 5.Brzuszki 6.Rozciąganie 7.Rower 10 min. Sauna 30 min. Luzik.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ładnie, wyraźnie lżejsze trenirowki w Polsce, a proces treningowy kontynuowany.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Najbardziej czuję czwartkowe dumbbel snatch. Uuuu, dźwigacz łopatki.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Najbardziej czuję czwartkowe dumbbel snatch. Uuuu, dźwigacz łopatki. Chodziło mi o całokształt, mądrze postępujesz i tyle. A rwanie hantli jednorącz z dużą ilością powtórzeń, to najlepsze pojedyńcze ćwiczenie na plecy i inne mięśnie posturalne, dba o całe plery od kości guzicznej po atlas
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Najbardziej czuję czwartkowe dumbbel snatch. Uuuu, dźwigacz łopatki. Chodziło mi o całokształt, mądrze postępujesz i tyle. A rwanie hantli jednorącz z dużą ilością powtórzeń, to najlepsze pojedyńcze ćwiczenie na plecy i inne mięśnie posturalne, dba o całe plery od kości guzicznej po atlas Właśnie, mam zamiar trochę wprowadzić innych ćwiczeń do treningu. W polskim klubie są girje.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już wiem...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo Wiktor tylko we Lwowie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bardzo ładna.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka 2.Rwanie klasyczne 2x 2 20 kg i 3 x 1 25 kg 2 spalone. Co w Polsce robię 3x 2 25 kg. I zaczyna się problem. A ja wiem gdzie pies pogrzebany. Wiktor zaczyna mi mówić :podryw wyżej kolan, mocno tupnąć i ja zaczynam się na tym skupiać. I wychodzi źle. Jak sama robię to bez problemu. I on widzi, że ja wyrwę lekko 30 kg. 20 kg to na rozgrzewkę teraz. 3.Wycisko- podrzut podrzutowy szerokim chwytem 30 kg 3 x 2 4.Przysiady przednie 2x 3 45 kg i 1 x 4 45 kg 5.Wyciskanie sztangi leżąc 3 x 10 22,5 kg 6.Brzuszki 7.Rower 5 min. Masaż u p. Rostika. Wiktor zaczyna mnie cisnąc i nie pozwala już używać pasków. I chce , żebym przeszła na większą ilość powtórzeń. Czyżby jednak uparł się na wystawienie mnie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj :
1.Rozgrzewka 2.Protiażka rwaniowa 5x3 20 kg 3.Wycisko- podrzut z klatki 5x2 30 kg 4.Ciąg rwaniowy 1 x 5 40 kg 1 x 3 50 kg 1 x 3 55 kg 2 x 3 65 kg 5.GM 5x5 25 kg 6.Pompki z kolan, ćwiczenia na nadgarstki 3 x 10 7.Brzuszki 8. Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|