Gavroche
|
Doping farmakologiczny to tylko jeden z motorów postępu W obecnej sytuacji nie da się z tym nic zrobić, tak jak z narkotykami, bronią czy suplementami. Jednak to jest sport olimpijski, jakieś pozory muszą trzymać Jednak to furtka do nadużyć, bo łatwo tu posmarować, tam dać cynk i można dowolnie manipulować składem zawodniczym, np. wykluczać mocnych, sympatycznych i widowiskowo dźwigających zawodników, na korzyść miernot ze sporymi "plecami". A hipokryzja, jak najbardziej, chodzą zawodniczki, które mówią basem, mają zakola i łechtaczki wielkości młodych ogórków gruntowych Niby od kozieradki i witaminy D tak im się porobiło?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ano. A Marcina mi szkoda. Ilja Ilij jest już kwadratowy, Podobedova basuje i widać ciemny zarost pod nosem a na Marcina popasło. Zobaczymy co będzie się działo po mistrzostwach.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nawet moja "sympatia" Lidia Valentin ma łapy jak cepy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nawet moja "sympatia" Lidia Valentin ma łapy jak cepy. Ta jest akurat bardzo kobieca, o ile można taki zwrot w tym przypadku zastosować Umie ładnie dygnąć, zatrzepotać rzęsami i się zarumienić
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ta moja regeneracja to jakaś podejrzana. Już ponad tydzień a prostowniki i biceps bolą jak chce coś podnieść (patrz: Pszczoła 16, 5 kg ) Kurka wodna. A pierwszy tydzień bez siłki to miałam wrażenie, że rosnę a nie tęchnę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To może idź na zakupy do warzywniaka po worek kartofli i przynieś go stamtąd za jednym zamachem? Powinno pomóc. Tutaj takie małe woreczki, że tylko by mnie podrażniły. Zresztą już lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To już lepiej kanapa, pilot i 4 piwka!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To już lepiej kanapa, pilot i 4 piwka! A Adaś już znalazł książkę, w której wolno cztery?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Może przemeblowanie im zrobisz... Eeee. Nie chce mi się. Staram się nie dźwigać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Szczególnie jak osiąga się kolejny stopień niekompetencji...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Można zakwasy dostać...
|