Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3641549 razy)
|
Blackend
|
Można zakwasy dostać... O, właśnie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie ważne co, ważne aby robić... Właściciel firmy odwiedza jedną ze swoich budów. Pusto na placu, jakieś hałasy w częściowo postawionym już budynku, lata jeden facet z pustą taczką, ale jakby go wilcy gonili. -Ej, gdzie tak pędzisz, i czemu taczka jest pusta?! -Szefie, taki zap..., że nie ma czasu załadować!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No ale do sprawnych rąk potrzebują sprawne uszy, bo skąd będą wiedzieć co mają robić. Przecież i tak każdy "wie lepiej", należy to tylko wykorzystać. Nie ważne co, ważne aby robić... I wszystko "olrajt"!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja czyli jo, czyli jajo Radziu, a nawet jajco i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jajca muszą być, bo bez jajec to się cienko piszczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jajca muszą być, bo bez jajec to się cienko piszczy. Ale też nie łysieje
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja czyli jo, czyli jajo Radziu, a nawet jajco i tyle. O! Właśnie się zniechęciłem. Dokładnie, w naszej orientacji ni chu, chu. A tak. W kupie, znaczy gdy jajec więcej, ponoć jest raźniej.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale też nie łysieje To już wolę łyso, ale na jajo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale też nie łysieje To już wolę łyso, ale na jajo. Tak jest estetyczniej, niż "pożyczka" A jak trzydniowa szczeć na pysku, to nawet modnie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O widzisz Radziu, kilka jajec się zbierze i zbuki wychodzą... Jak taczka bez kółka, nawet pusta, to ni chu... chu... To pewnik, kółko zapewnia słyszalność, po to przecież jest!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O widzisz Radziu, kilka jajec się zbierze i zbuki wychodzą... Jak taczka bez kółka, nawet pusta, to ni chu... chu... To pewnik, kółko zapewnia słyszalność, po to przecież jest! O! Chyba zrozumiałem!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Musiałbyś sobie coś w kontakt wprzódy włożyć. O! Tyle ja zrozumiałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|