|
Dasna
Go
|
Dlatego mi się skojarzyło Ale to Patelaha, czeskie imię żeńskie A może Petronela? Petronela ładniej i.....bezpieczniej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O Qarva.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O Qarva. Sport to zdrowie. Ja piórkuję.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wikipedia. "On September 5, 2013, Kennelly was sentenced to 30 months in federal prison for importing anabolic steroids from India.[6]
The current all-time equipped bench press world record is held by Paul "Tiny" Meeker, who pressed 1076.9 lb (488.5 kg) on April 13, 2013 at the Southern Powerlifting Federation (SPF) Texas State Powerlifting Championships in Corpus Christi, Texas."
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak to jest w tym sporcie, jedna federacja uznaje wynik inna nie, bo kostium miał o jedna warstwę za dużo czy za mało... Wrzucałem tu filmik, jak kolo położył się pod pół tony, nieoficjalnie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj bardzo ciekawe było podnoszenie ciężarów mężczyzn do 77 kg. Chińczyk poszkapił. Trener miał złe oczy.Uuuuu. Albańczyk wygrał i zasłużenie a ich , chyba jakiś prezes obcałowywał, głaskał zawodników. Dzisiaj kobiety i Julia Kalina z Ukrainy jest dobra, ale czy na tyle , żeby powalczyć o medal ? Kibicuje jej, zresztą mam ją w Znajomych na FB. O 11.00 kobiety do 63 kg o 14.00 mężczyźni do 85 kg.!!!! Zaczynają się wyższe kategorie wagowe. Ihahahaha.!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kanapa, pilot, krzem i można kibicować...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Też przy cięższych ciężarowcach lepiej mi się kibicuje
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Też przy cięższych ciężarowcach lepiej mi się kibicuje Ale wczoraj też było ciekawie. Ciekawam Ilina. Nie mogę się doczekać.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Też przy cięższych ciężarowcach lepiej mi się kibicuje Ale wczoraj też było ciekawie. Ciekawam Ilina. Nie mogę się doczekać. Ty to masz znajomych
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Też przy cięższych ciężarowcach lepiej mi się kibicuje Ale wczoraj też było ciekawie. Ciekawam Ilina. Nie mogę się doczekać. Ty to masz znajomych Znajomych -nieznajomych. Ale miło, że zaakceptowała, bo jest chyba najlepsza w grupie Ukrainek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Też przy cięższych ciężarowcach lepiej mi się kibicuje Rwanie wciąga!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Taaak, dziewczyny już jak faceci. Hm? Chinka się wybroniła i złoty medal. Tima Turiewa na trzecim. A Albanka rewelacyjna w rwaniu a podrzut słabiutki.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja z moim wzrostem powinnam przytyć i startować w kat.75 kg.
|
|
|
|
|
|
|
|