|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak pięknie podrzucał Chińczyk na unik. Ale Irańczyk też. I jaki waleczny. Złoty medal. Zasłużenie. Apti Aukhadow bez medalu. A Markow drugi. Ale była walka. I Okułow pięknie. W tej wadze, faceci już nie tak kartowato wyglądają.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mogę pomóc, bo sam testowałem ze wspaniałym skutkiem i mam doświadczenie. 30kg w rok bez problemu przybędziesz - jak trzeba!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dowiedziałam się z radia, że przez ten ciepły listopad wszyscy w tym kraju chorują... Czyli mnie powinni chyba na Sybir wydelegować...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mogę pomóc, bo sam testowałem ze wspaniałym skutkiem i mam doświadczenie. 30kg w rok bez problemu przybędziesz - jak trzeba! Ale zdrowo chociaż?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj kobiety do 69 kg i mężczyźni do 94 kg i nasz Adrian Zieliński.
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
BĘDZIE SIĘ DZIAUO! Po wczorajszym szkoda mi Aukhadowa, to nie był jego dzień.
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Pierwsze rwanie Tomka napawa optymizmem
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
No... a po dzisiejszym to szkoda Adriana...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Szkoda, bardzo szkoda, ale co się stało ? Ale się działo.
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Super zawody. Wspaniali Kazachowie, silny Litwin i zmutowany Chińczyk do tego. Jeszcze Rusek ładnie dźwigał, jakoś tak lekko.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Опытнейший Владимир Седов и молодой Жасулан Кыдырбаев представили Казахстан на помосте в весовой категории 94 кг. И оба спортсмена уже обеспечили себе малые медали домашнего чемпионата мира!
Чемпион мира 2009 года, призер прошлогоднего чемпионата мира Владимир Седов выиграл золото чемпионата мира в рывке, подняв в своем «коронном упражнении» 188 кг, и подтвердив заодно мировой рекорд, установленный греком Какиашвили в 1999 году.
Второе место в первом упражнении – у литовца Ауримаса Диджбалиса с весом 185 кг. Малую «бронзу» в «рывке» завоевал и наш Жасулан Кыдырбаев, поднявший 179 кг. Поздравляем с первыми медалями и желаем удачи спортсменам во втором упражнении!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj kobitki 75 kg i moja ulubienica Lydia Valentin i chłopcy do 105 kg. Uch, czekam, czekam.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mam takie mieszane uczucia. Lubię i zawsze lubiłam podnoszenie ciężarów jednak dziewczyny schodzą z pomostu jak kaleki. Chinka kontuzjowana. Widać, że kolana siadają , krzyż łupie. "Moja" Lidia mocna i bez kontuzji. I dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To zawodowcy, na co dzień przemęczeni, a przed zawodami to już w ogóle...zbyt wierzą w cuda dzisiejszej chemii. Powinno być odwrotnie, przed sprawdzianem stopniowe luzowanie i krótki odpoczynek Poza tym emocje, one psują precyzję i zaburzają umiejętności.
|
|
|
|
|
|
|
|