forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-30, 13:37:35

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com
669859 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Sport to zdrowie.
| | |-+  Siłownia a ŻO
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 299 300 301 302 303 [304] 305 306 307 308 309 ... 818 Do dou Drukuj
Autor Wtek: Siłownia a ŻO  (Przeczytany 3651665 razy)
Radzio
Go

Email
Odp: Siłownia a ŻO
« Odpowiedz #6060 : 2014-11-15, 14:00:16 »

Kociołek. Szefu mój zaś ma rację! Mam doprecyzowany trop.
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #6061 : 2014-11-15, 14:01:39 »

Lecę na facetów do 105 kg. Właśnie zaczynają. Very Happy
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #6062 : 2014-11-15, 14:03:47 »

Ufam, że są babeczki, które nie tylko biegać potrafią lepiej od Radzia, ale nawet pitolić androny  Laughing

Siuuur. Nawet wśród polityków są lepsi, że o genger'owych wspomnę przez grzeczność, z Szefu mojego tropu pobraną.
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #6063 : 2014-11-15, 14:05:05 »

Ilja Ilin startuje. Gwiazda Kazachstanu. Alem ciekawa czy będzie rekord świata? Trzymam za niego kciuki. Very Happy
administ
Go

Email
« Odpowiedz #6064 : 2014-11-15, 14:05:48 »

Właśnie znowu brzęczysz, znowu się wpieprzasz. Znowu mnie bierze na wymioty.

Spokojnie Dasna, to tylko "wytwór wyobraźni"...  Wink
administ
Go

Email
« Odpowiedz #6065 : 2014-11-15, 14:07:27 »

Ilja Ilin startuje. Gwiazda Kazachstanu. Alem ciekawa czy będzie rekord świata? Trzymam za niego kciuki. Very Happy

Też lecę, bo jabłuszka dochodzą i trzeba mięsa dopilnować.  Very Happy
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #6066 : 2014-11-15, 14:09:48 »

Cytuj z: Szefu mój, ulubiony
Cytuj z: Dasna, fajna Babeczka skądinąd
Właśnie znowu brzęczysz, znowu się wpieprzasz. Znowu mnie bierze na wymioty.

Spokojnie Dasna, to tylko "wytwór wyobraźni"...  Wink

Naturalna reakcja na akcję.

I ja czegoś dopilnuję.
Gavroche
Hero Member
wiadomoci: 41595

« Odpowiedz #6067 : 2014-11-15, 14:10:40 »

I jeszcze to kobiety, które generalnie miały zawsze inną role do spełnienia. Cool
Tylko w niektórych kulturach Mr. Green
W Japonii czasu Tokugawów kobiety niechętnie przyjmowano do szkół walki, ale jak już przyjęto, to traktowano jako niebezpiecznego przeciwnika.
Często wyszkolone kobiety były zabójczyniami na zlecenie (podobno to drugi najstarszy zawód świata) szpiegami czy, jako mniejsze i bardziej zwinne, stanowiły część każdego zespołu uderzeniowego.
Dzisiaj w Izraelu czy nawet w Stanach kobiety są traktowane jako pełnoprawni żołnierze o specjalnych (odmienna psychika i sposób walki) umiejętnościach Very Happy
Owszem, poniekąd tak. Ale ja tu mam na myśli sporty siłowe. Zdarzają się kobiety siłaczki i już. Jednak to nie jest zasada.
I w Afryce kobiety pracują jak juczne zwierzęta, ale gdybyśmy zestawili ze sobą umownie o takich samych warunkach kobietę i mężczyznę to co się okaże?
Dlatego kobiety i mężczyźni maja odmienne kategorie Cool
Dla kobiet można by spokojnie opracować doping farmakologiczny i sposób treningu uwzględniający różnice, ale, że faceci byli pierwsi, to skopiowano wsio i teraz na pomostach wsio ryba Wink
Ale co? Oparty na estrogenach?
GH dla wszystkich, T3 też a testosteron? Wot szczypawka. Cool

He, he odmienne kategorie nie załatwiają sprawy wytrzymałości kości, stawów, przyczepów itp.
Jaki odmienny sposób treningu? Rolling Eyes
A kto mi pisał , że mężczyźni i kobiety powinni trenować tak samo i jeszcze podsyłał artykuły? Rolling Eyes
Nie wiem, a co ja endokrynolog? Very Happy
Estradiol rozwala organizm, może na gestagenach i DHEA?
Ćwiczenia są takie same, choć kobiety maja relatywnie silniejszy dół, a słabszą górę, różnice to większa zawartość tłuszczu i wody, tym samym mniej mięśni, cykl miesięczny, inna psychika, preferowane formy odnowy, dieta wyniakjąca ze składu ciała.
A przede wszystkim, kobiety powinny rywalizować z kobietami, co oczywiście robią, ale tez wsadzają ciekawskie ryjki za kotarkę do męskiej szatni Laughing
Może ginekolog? Mr. Green
DHEA to mit tak jak melatonina i inne.
Gestageny też nie dadzą siły, bo nie taka ich rola.
No, właśnie i do tego piję. Do męskich predyspozycji.
Właśnie ja uważam, że takie "męskie predyspozycje" to tkwią tylko w części umysłu heblowanego kulturą.
Balet, piłka nożna, gimnastyka nie budzą takich kontrowersji.
Kobiece podnoszenie ciężarów, powinno być kobiece, bo skoro i tak wszystkie biorą, to co za różnica czy biorą czy nie? Shocked
Elita sportowców to wybrańcy, a nie przeciętni przestawiciele gatunku, każda z tych ciężarówek, nawet bez sterydów, byłaby silniejsza od przeciętnego "pilot, piwko, pantalony" Crying or Very sad

DHEA to nie takie placebo, bo jest szalenie popularne wśród fitnessek i bikini, które nie chcą cięższych dragów.
Zwłaszcza u kobiet podobno mocniej konwertuje do testosteronu Cool
Gavroche
Hero Member
wiadomoci: 41595

« Odpowiedz #6068 : 2014-11-15, 14:13:27 »

Wiadomo, masz go w znajomych Wink
chill
Go

Email
« Odpowiedz #6069 : 2014-11-15, 14:57:44 »

@Dasna , trochę przegapiłem te mistrzostwa , remont i takie tam.. Lu Xiaojun startował w ogóle bo nic na YT znalezc nie moge ? Chyba w 77kg ..
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #6070 : 2014-11-15, 15:50:39 »

Ilja Ilin pobił rekord w rwaniu 242 kg!!!!! On jest the best. Najlepszy, niesamowityyyyyy. Brawo, co za walka, co za sportowiec. Sympatyczny, uśmiechnięty, wesoły. Very Happy Very Happy
oldboy
Jr. Member
**
wiadomoci: 975

« Odpowiedz #6071 : 2014-11-15, 16:09:33 »

Pozostałym też nie ma co ujmować wszak trzy rekordy w seniorach , po cichu liczyłem na jęzorka, że coś urwie. Wspaniałe zawody  Very Happy
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #6072 : 2014-11-15, 16:30:24 »

Wiadomo, masz go w znajomych Wink
Niestety nie, bo FB zablokował mu możliwość dodawania znajomych. Sad
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #6073 : 2014-11-15, 16:31:46 »

I jeszcze to kobiety, które generalnie miały zawsze inną role do spełnienia. Cool
W Japonii czasu Tokugawów kobiety niechętnie przyjmowano do szkół walki, ale jak już przyjęto, to traktowano jako niebezpiecznego przeciwnika.
Często wyszkolone kobiety były zabójczyniami na zlecenie (podobno to drugi najstarszy zawód świata) szpiegami czy, jako mniejsze i bardziej zwinne, stanowiły część każdego zespołu uderzeniowego.
Dzisiaj w Izraelu czy nawet w Stanach kobiety są traktowane jako pełnoprawni żołnierze o specjalnych (odmienna psychika i sposób walki) umiejętnościach Very Happy
Owszem, poniekąd tak. Ale ja tu mam na myśli sporty siłowe. Zdarzają się kobiety siłaczki i już. Jednak to nie jest zasada.
I w Afryce kobiety pracują jak juczne zwierzęta, ale gdybyśmy zestawili ze sobą umownie o takich samych warunkach kobietę i mężczyznę to co się okaże?
Dla kobiet można by spokojnie opracować doping farmakologiczny i sposób treningu uwzględniający różnice, ale, że faceci byli pierwsi, to skopiowano wsio i teraz na pomostach wsio ryba Wink

He, he odmienne kategorie nie załatwiają sprawy wytrzymałości kości, stawów, przyczepów itp.
A kto mi pisał , że mężczyźni i kobiety powinni trenować tak samo i jeszcze podsyłał artykuły? Rolling Eyes
Ćwiczenia są takie same, choć kobiety maja relatywnie silniejszy dół, a słabszą górę, różnice to większa zawartość tłuszczu i wody, tym samym mniej mięśni, cykl miesięczny, inna psychika, preferowane formy odnowy, dieta wyniakjąca ze składu ciała.
A przede wszystkim, kobiety powinny rywalizować z kobietami, co oczywiście robią, ale tez wsadzają ciekawskie ryjki za kotarkę do męskiej szatni Laughing
Właśnie ja uważam, że takie "męskie predyspozycje" to tkwią tylko w części umysłu heblowanego kulturą.
Kobiece podnoszenie ciężarów, powinno być kobiece, bo skoro i tak wszystkie biorą, to co za różnica czy biorą czy nie? Shocked
Elita sportowców to wybrańcy, a nie przeciętni przestawiciele gatunku, każda z tych ciężarówek, nawet bez sterydów, byłaby silniejsza od przeciętnego "pilot, piwko, pantalony" Crying or Very sad

DHEA to nie takie placebo, bo jest szalenie popularne wśród fitnessek i bikini, które nie chcą cięższych dragów.
Brałam i nic nie czułam. Confused
Kreatyna, beta alanina to jest to. Laughing
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #6074 : 2014-11-15, 16:35:46 »

@Dasna , trochę przegapiłem te mistrzostwa , remont i takie tam.. Lu Xiaojun startował w ogóle bo nic na YT znalezc nie moge ? Chyba w 77kg ..

https://www.youtube.com/watch?v=CyDHqbYwaSk
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #6075 : 2014-11-15, 16:37:28 »

https://www.youtube.com/watch?v=3s6SzcpFpQ8
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #6076 : 2014-11-15, 16:38:01 »

https://www.youtube.com/watch?v=3s6SzcpFpQ8
Nie było go. Cool
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #6077 : 2014-11-15, 16:41:17 »

Ale kobiece  Confused Rekordy kobiece w PC i nie tak odbiegają od męskich. Laughing

Nie to poniatno, że one maja większą naturalna siłę od kanapowców. I pod kątem budowy też są dobierane. Krótkie , mocne kończyny. Czasem prawie bez szyi.
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #6078 : 2014-11-15, 17:31:46 »

Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #6079 : 2014-11-15, 17:36:45 »

Nasz Arkadiusz Michalski w dwuboju na 6 miejscu a w podrzucie na 4. Brawo!!!! Pieknie. Very Happy
Strony: 1 ... 299 300 301 302 303 [304] 305 306 307 308 309 ... 818 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.06 sekund z 20 zapytaniami.