Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3651648 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Молодец, отличник.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A w jakiej dawce brałaś prasteron? Nawet samopoczucie nie lepsze? To przecież dawali dzieciakom z niską samooceną i wycofanym i działało...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A w jakiej dawce brałaś prasteron? Nawet samopoczucie nie lepsze? To przecież dawali dzieciakom z niską samooceną i wycofanym i działało...
Jakim dzieciom? Jakieś 5 lat temu Biosteron po 2 tabl.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakim dzieciom? Jakieś 5 lat temu Biosteron po 2 tabl. To bardzo stary lek, w latach '60 i '70 podawano to nastolatkom w psychiatryku Na niską samoocenę i "deficyt śmiałości". Może masz naturalnie wysoki poziom DHEA, kobiety biorą zwykle 25 mg, a mężczyźni 50. Mój kolega tuż przed 40 stką bierze 50 mg na dobę i bardzo sobie chwali, wygląd mu się zmienił, zeszczuplał, odmłodniał, włosy na plecach rosną jak trzeba
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jakim dzieciom? Jakieś 5 lat temu Biosteron po 2 tabl. To bardzo stary lek, w latach '60 i '70 podawano to nastolatkom w psychiatryku Na niską samoocenę i "deficyt śmiałości". Może masz naturalnie wysoki poziom DHEA, kobiety biorą zwykle 25 mg, a mężczyźni 50. Mój kolega tuż przed 40 stką bierze 50 mg na dobę i bardzo sobie chwali, wygląd mu się zmienił, zeszczuplał, odmłodniał, włosy na plecach rosną jak trzeba Ja łykałam nawet po 4 tabletki i nic nie czułam. Włosy na plecach tez nie wyrosły.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakim dzieciom? Jakieś 5 lat temu Biosteron po 2 tabl. To bardzo stary lek, w latach '60 i '70 podawano to nastolatkom w psychiatryku Na niską samoocenę i "deficyt śmiałości". Może masz naturalnie wysoki poziom DHEA, kobiety biorą zwykle 25 mg, a mężczyźni 50. Mój kolega tuż przed 40 stką bierze 50 mg na dobę i bardzo sobie chwali, wygląd mu się zmienił, zeszczuplał, odmłodniał, włosy na plecach rosną jak trzeba Ja łykałam nawet po 4 tabletki i nic nie czułam. Włosy na plecach tez nie wyrosły. To i dobrze, że przestałaś, szkoda kasy Biosteron to g..., ten kolo je Puritans Pride i twierdzi, że to najlepszy poprawiacz humoru, jaki zna. A i melatonię sobie ludzie chwalą. Mnie hormony zewnętrzne troszkę zniechęcają, wiem co się dzieje po mocnych, po słabych pewnie będzie słabiej, ale zwykle "dług trzeba oddać". Chyba, że się nie zdąży
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakbym dobrze zagadał i ciepło się ubrał (nie wyglądam na hipogonadyzm ) to bez problemu, w moim wieku, wyciągam Undestor od pierwszego kontaktu Ale te oralne ryja wątrobę... Jeśli się kiedyś zdecyduję, to niewielkie ilości "długiego" estru testosteronu głęboko i.m.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tutaj ten filmik z 500 kilo na ławce, co mówiłem: http://youtu.be/kQWh7A33z8MNie wiem co myśleć o tych kostiumach, pomijając, że gość ewidentne nie docisnął lewą ręką, a asekurujący nie mieli pojęcia o swojej funkcji Nasz Wegiera ciśnie 300 kg w sprzęcie, a 215 kg raw, co już robi mniejsze wrażenie... Dlatego 90% oglądających trójbój sprzętowy to związani z tą dyscypliną i zawodnicy... Jak to się ma do pięknego podnoszenia ciężarów? Nawet niezwiązany z ciężarami Admin się wkręcił
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jakbym dobrze zagadał i ciepło się ubrał (nie wyglądam na hipogonadyzm ) to bez problemu, w moim wieku, wyciągam Undestor od pierwszego kontaktu Ale te oralne ryja wątrobę... Jeśli się kiedyś zdecyduję, to niewielkie ilości "długiego" estru testosteronu głęboko i.m. cel uswieca srodki
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakbym dobrze zagadał i ciepło się ubrał (nie wyglądam na hipogonadyzm ) to bez problemu, w moim wieku, wyciągam Undestor od pierwszego kontaktu Ale te oralne ryja wątrobę... Jeśli się kiedyś zdecyduję, to niewielkie ilości "długiego" estru testosteronu głęboko i.m. cel uswieca srodki W takim razie poczekam jeszcze 15-20 lat Jeszcze mam niewykorzystany potencjał adaptogenów naturalnych i syntetycznych, oraz chyba jedyne działające boostery testosteronu - ciężkie ćwiczenia ze sztangą
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A co tam w wadze +105 menów i + 75 kobitek ? Byłam w podróży.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale chłopy rwały, a później podrzucały!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale wytarła przynajmniej po sobie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale chłopy rwały, a później podrzucały! Wyczerpujące info.
|
|
|
|
|
|
|
|
|