Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale tam, po prostu fajny diagram wyszedł i można było się zabawić, z czego z Gavrem skorzystaliśmy i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale tam, po prostu fajny diagram wyszedł i można było się zabawić, z czego z Gavrem skorzystaliśmy i tyle. A merytoryka forum drastycznie spadla, nowy juz tu nawet nie zaglada, bo takiego poziomu hejtu i trollowania nie jest w stanie zniesc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ach, Całuśna moja, odstaw liszkę, całować będę! Szefuuuu, nie wytrzymam do poniedziałkuuuu!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale dzisiaj fantastycznie mi się trenowało. Rozciągnięta jestem jak nigdy w życiu. A rwanie wychodziło raz za razem i na proste ręce, choć nie ze dwa razy z dociskiem. 1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Rwanie ze zwisu 5x5 15 kg 5 x 3 20 kg 3 x 1 25 kg 3.Ciąg rwaniowy z wysokiego podestu 5 x 3 40 kg 4.Przysiady w chwycie rwaniowym ( Wiktor dał mi popalić rozciąganiem, aż klęłam pod nosem naciskał na gryf z góry i mówił -niżej, niżej przysiad i wytrzymać).5 x 5 15 kg 5.Wyciskanie leżąc 3 x 10 20 kg 6.Brzuszki 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja przed chwila przejrzalem w kiosku nowy KIF i Men's Health i normalnie tyle wiedzy pochlanalem, ze az mam ochote sie nia z wami podzielic, bo uwielbiam sie dzielic Otoz mowie ja wam, szesciopaka mozna zrobic w 21 dni, trzeba hantle tylko nabyc, 2x6 kg i robic duzo wymachow rekami w rozne strony
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|