Dasna
Go
|
Ło Matko! Zarzut na klatkę, ale z półprzysiadem... Nawet przysiadu porządnego sobie żałujesz? I do tego wąsko chwycone! Nie żałuję. Miałam tak zalecone. Ale potem były pełne przysiady tylne.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale ładnie skoncentrowany trening
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Organizmowi trzeba iść z pomocą.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak w pięć minut, to owszem... Nie licząc rowerka. Tyle to trwa przerwa po serii ciężkich siadów. Nie licząc ciągów.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A może to jest Twoja kooleżanka Edyta...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przystosowani pożyją dłużej
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dobry dziadzia hehe, naszego cherlaweo Analniaka to by poskladal w ladna kosteczke i zapakowal w lakierowany papier na mikolajkowe prezenty
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Ale tu nakład wyczerpany :/ ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale tu nakład wyczerpany :/ ... Ja miałem z biblioteki AWF
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj 1.Rozgrzewka, rozciąganie 2.Rwanie ze zwisu 3 x 3 30 kg leciutko iiiiii Wiktor mówi, że wszystko w mojej głowie bo 5 x 1 25 kg z kłopotami. Że nie może być tak , że ja lekko wyrywam 20 kg a 5 więcej z kłopotami. , bo rwanie mam na 30 kg spokojnie. 3.Podrzut z klatki piersiowej 3 x 3 25 kg, 5 x 2 30 kg 4.Przysiady w nożycach 5 x 5 25 kg 5.Nadgarstki - uginanie body bar 6 kg 6.Brzuszki 3 x 20 z piłka 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie wychodzi na to, że prawie wszystko jest w głowie Serio zgniałaś ten body bar? Czy nim?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mnie wychodzi na to, że prawie wszystko jest w głowie Serio zgniałaś ten body bar? Czy nim? Jedną ręką, cóż to dla mnie.
|
|
|
|
|
|
|
|