Dasna
Go
|
Ale co tu zrobić , aby oszukać mój móżdżek ? 25 kg z podłogi nie problem, ale ze zwisu, przy krótkiej drodze, zaczynają się schody.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Albo rób tylko z podłogi, albo nie dokładaj za dużo do zwisu
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Albo rób tylko z podłogi, albo nie dokładaj za dużo do zwisu Good.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Albo rób tylko z podłogi, albo nie dokładaj za dużo do zwisu Good. Wiktor może mieć inną wizję
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Albo rób tylko z podłogi, albo nie dokładaj za dużo do zwisu Good. Wiktor może mieć inną wizję Jest jeszcze Polska.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Albo rób tylko z podłogi, albo nie dokładaj za dużo do zwisu Good. Wiktor może mieć inną wizję Jest jeszcze Polska. Zosia - samosia Ale może warto go chociaż posłuchać Tak poważnie rzecz biorąc, to bardzo go słucham i on wie , że jest dla mnie autorytetem. Miał sukcesy, był w kadrze, był mistrzem Przykarpacia, miał tytuł sportowca roku. Mistrza Uniwersjady. A tak dla jaj to ostatnio stwierdził, że powinnam do niego mówić O Wielki lub Mistrzu , ew. Nauczycielu. Stwierdziłam, że tak i zwracałam się O Wielki, słucham i jestem posłuszna. Treningi są wesołe.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To wszystko ważne Ciężarowcy z byłego ZSRR zawsze byli "do przodu", pragmatyczne podejście, stara dobra metoda prób i błędów oraz bezczelne szpiegostwo, sprawiły, że Ruscy zawsze przodowali w tym sporcie. Ja miałem najwięcej do czynienia z Białorusinami i Bułgarami, zwykle uczyłem się czegoś nowego, każdy na obozie czy zgrupowaniu się uczył To nawet widać w treningach, które tu wypisujesz (swoją drogą, bardzo dobry dziennik) jak w japońskim haiku, maksimum treści w minimum formy.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To wszystko ważne Ciężarowcy z byłego ZSRR zawsze byli "do przodu", pragmatyczne podejście, stara dobra metoda prób i błędów oraz bezczelne szpiegostwo, sprawiły, że Ruscy zawsze przodowali w tym sporcie. Ja miałem najwięcej do czynienia z Białorusinami i Bułgarami, zwykle uczyłem się czegoś nowego, każdy na obozie czy zgrupowaniu się uczył To nawet widać w treningach, które tu wypisujesz (swoją drogą, bardzo dobry dziennik) jak w japońskim haiku, maksimum treści w minimum formy. Bardzo dużo Białorusinów i teraz przyjeżdża do Polski na zawody Masters.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Może nie a może wolą podźwigać nasze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może nie a może wolą podźwigać nasze. Na cudzych większe muskle rosną
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Może nie a może wolą podźwigać nasze. Na cudzych większe muskle rosną O właśnie. I lepiej żarełko smakuje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może nie a może wolą podźwigać nasze. Na cudzych większe muskle rosną O właśnie. I lepiej żarełko smakuje. A Tobie ukraińskie jedzenie podchodzi?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Może nie a może wolą podźwigać nasze. Na cudzych większe muskle rosną O właśnie. I lepiej żarełko smakuje. A Tobie ukraińskie jedzenie podchodzi? Mh, mniam, mniam. Sało- spravżne ukrainske bliudo.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ukraińscy sportowcy kaszę gryczaną na wodzie gotują i sukcesy mają. Po całej Europie podróżują, w zawodach startując, z sukcesami. Zdarzy się, że ktoś im współczuje, propagandowo. W boju- "wsio ryba".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może nie a może wolą podźwigać nasze. Na cudzych większe muskle rosną O właśnie. I lepiej żarełko smakuje. A Tobie ukraińskie jedzenie podchodzi? Wysoko?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Może nie a może wolą podźwigać nasze. Na cudzych większe muskle rosną O właśnie. I lepiej żarełko smakuje. A Tobie ukraińskie jedzenie podchodzi? Wysoko? Renia,
|
|
|
|
|
|
|
|
|