Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3642642 razy)
|
renia
|
15 żółtek naraz?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
15 żółtek naraz?
Do naleśników tak.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie to się wydaje bardzo dużo, ale dla ćwiczącego chłopaka pewnie nie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak chce być na Ww lepiej niech się trzyma BTW 1:0,5:3-4
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj miałam zachciankę na befsztyk tatarski ( na Tatara ) to dodałam 7 żółtek, trochę oliwy z oliwek , ogórka, cebulę i majonez. Mmmmmm, poezja, poezja smaku. Cóż uwielbiam surowe mięso, a to przez moja śp.Mamę , która dawała mi, małemu dziecku, nawet surowe mięso wieprzowe (takie przyprawione na kotlety mielone). I tak mi zostało.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
15 żółtek naraz?
Straszne marnotrawstwo aminokwasów egzogennych! To powinno być zakazane!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj miałam zachciankę na befsztyk tatarski ( na Tatara ) to dodałam 7 żółtek, trochę oliwy z oliwek , ogórka, cebulę i majonez. Mmmmmm, poezja, poezja smaku. Cóż uwielbiam surowe mięso, a to przez moja śp.Mamę , która dawała mi, małemu dziecku, nawet surowe mięso wieprzowe (takie przyprawione na kotlety mielone). I tak mi zostało. Ich Liebe dich!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj miałam zachciankę na befsztyk tatarski ( na Tatara ) to dodałam 7 żółtek, trochę oliwy z oliwek , ogórka, cebulę i majonez. Mmmmmm, poezja, poezja smaku. Cóż uwielbiam surowe mięso, a to przez moja śp.Mamę , która dawała mi, małemu dziecku, nawet surowe mięso wieprzowe (takie przyprawione na kotlety mielone). I tak mi zostało. Też jako dziecko podjadałam surowe mięso przyprawiona na kotlety mielone. Teraz mam jakieś obawy.....Nie posmakowałam mięsa surowego, przygotowanego na wędliny, chociaż mnie korciło...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzisiaj miałam zachciankę na befsztyk tatarski ( na Tatara ) to dodałam 7 żółtek, trochę oliwy z oliwek , ogórka, cebulę i majonez. Mmmmmm, poezja, poezja smaku. Cóż uwielbiam surowe mięso, a to przez moja śp.Mamę , która dawała mi, małemu dziecku, nawet surowe mięso wieprzowe (takie przyprawione na kotlety mielone). I tak mi zostało. U la la, mięso zaczyna rządzić! To pierwszy dzwonek na opamiętanie, póki nie będzie za późno! Później to już tylko pieczona karkówka, cebula, szpinak i sok warzywny z marketu!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj miałam zachciankę na befsztyk tatarski ( na Tatara ) to dodałam 7 żółtek, trochę oliwy z oliwek , ogórka, cebulę i majonez. Mmmmmm, poezja, poezja smaku. Cóż uwielbiam surowe mięso, a to przez moja śp.Mamę , która dawała mi, małemu dziecku, nawet surowe mięso wieprzowe (takie przyprawione na kotlety mielone). I tak mi zostało. U la la, mięso zaczyna rządzić! To pierwszy dzwonek na opamiętanie, póki nie będzie za późno! Później to już tylko pieczona karkówka, cebula, szpinak i sok warzywny z marketu!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj miałam zachciankę na befsztyk tatarski ( na Tatara ) to dodałam 7 żółtek, trochę oliwy z oliwek , ogórka, cebulę i majonez. Mmmmmm, poezja, poezja smaku. Cóż uwielbiam surowe mięso, a to przez moja śp.Mamę , która dawała mi, małemu dziecku, nawet surowe mięso wieprzowe (takie przyprawione na kotlety mielone). I tak mi zostało. U la la, mięso zaczyna rządzić! To pierwszy dzwonek na opamiętanie, póki nie będzie za późno! Później to już tylko pieczona karkówka, cebula, szpinak i sok warzywny z marketu! Zamiast karkowki warto zastosowac sojowa karkowke, bo jak wiadomo DO to nie jest dieta miesozerna
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj miałam zachciankę na befsztyk tatarski ( na Tatara ) to dodałam 7 żółtek, trochę oliwy z oliwek , ogórka, cebulę i majonez. Mmmmmm, poezja, poezja smaku. Cóż uwielbiam surowe mięso, a to przez moja śp.Mamę , która dawała mi, małemu dziecku, nawet surowe mięso wieprzowe (takie przyprawione na kotlety mielone). I tak mi zostało. U la la, mięso zaczyna rządzić! To pierwszy dzwonek na opamiętanie, póki nie będzie za późno! Później to już tylko pieczona karkówka, cebula, szpinak i sok warzywny z marketu! Zamiast karkowki warto zastosowac sojowa karkowke, bo jak wiadomo DO to nie jest dieta miesozerna I ser Tofu, tfu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzisiaj miałam zachciankę na befsztyk tatarski ( na Tatara ) to dodałam 7 żółtek, trochę oliwy z oliwek , ogórka, cebulę i majonez. Mmmmmm, poezja, poezja smaku. Cóż uwielbiam surowe mięso, a to przez moja śp.Mamę , która dawała mi, małemu dziecku, nawet surowe mięso wieprzowe (takie przyprawione na kotlety mielone). I tak mi zostało. U la la, mięso zaczyna rządzić! To pierwszy dzwonek na opamiętanie, póki nie będzie za późno! Później to już tylko pieczona karkówka, cebula, szpinak i sok warzywny z marketu! Zamiast karkowki warto zastosowac sojowa karkowke, bo jak wiadomo DO to nie jest dieta miesozerna Jo, trudno "formułę 30g" utrzymać!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... U la la, mięso zaczyna rządzić! To pierwszy dzwonek na opamiętanie, póki nie będzie za późno! Później to już tylko pieczona karkówka, cebula, szpinak i sok warzywny z marketu! Rzetelna treść, dołożę nieco for ... foremek. *
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Wkraczam z naleśnikami (moimi) 7 żółtek + całe 8 jaj, śmietana 18 % , smażone na smalcu, odgrzewane na maśle. Lepiej to niż te płatki. Confused no no no taka dietka od strong mamy to jest to Nie pogardziłbym bym
|
|
|
|
|
|
|
|
|