Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bez wątpienia, patrząc na to ile zrobiłaś w rok... Jakieś pompowanie bicka i rozpiętki na butterfly po 15 powtórzeń na początku z Jurijem vs ćwiczenia olimpijskie i martwy prawie 1,5 krotność masy ciała z Wiktorem. A co to jest rok?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bez wątpienia, patrząc na to ile zrobiłaś w rok... Jakieś pompowanie bicka i rozpiętki na butterfly po 15 powtórzeń na początku z Jurijem vs ćwiczenia olimpijskie i martwy prawie 1,5 krotność masy ciała z Wiktorem. A co to jest rok? Ja sama zaraz butterflyajem sie stanę. Frunę pod sufit. Jak ja kocham to PC. I.......niezmiennie Ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bez wątpienia, patrząc na to ile zrobiłaś w rok... Jakieś pompowanie bicka i rozpiętki na butterfly po 15 powtórzeń na początku z Jurijem vs ćwiczenia olimpijskie i martwy prawie 1,5 krotność masy ciała z Wiktorem. A co to jest rok? Ja sama zaraz butterflyajem sie stanę. Frunę pod sufit. Jak ja kocham to PC. I.......niezmiennie Ciebie. Za bardzo Ci endorfiny skoczyły na treningu
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bez wątpienia, patrząc na to ile zrobiłaś w rok... Jakieś pompowanie bicka i rozpiętki na butterfly po 15 powtórzeń na początku z Jurijem vs ćwiczenia olimpijskie i martwy prawie 1,5 krotność masy ciała z Wiktorem. A co to jest rok? Ja sama zaraz butterflyajem sie stanę. Frunę pod sufit. Jak ja kocham to PC. I.......niezmiennie Ciebie. Za bardzo Ci endorfiny skoczyły na treningu Mh, jestem jak uskrzydlona.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bez wątpienia, patrząc na to ile zrobiłaś w rok... Jakieś pompowanie bicka i rozpiętki na butterfly po 15 powtórzeń na początku z Jurijem vs ćwiczenia olimpijskie i martwy prawie 1,5 krotność masy ciała z Wiktorem. A co to jest rok? Ja sama zaraz butterflyajem sie stanę. Frunę pod sufit. Jak ja kocham to PC. I.......niezmiennie Ciebie. Za bardzo Ci endorfiny skoczyły na treningu Mh, jestem jak uskrzydlona. A te spojrzenia chłopaków i facetów i jak zamierali na swoich maszynach.....bezcenne.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bez wątpienia, patrząc na to ile zrobiłaś w rok... Jakieś pompowanie bicka i rozpiętki na butterfly po 15 powtórzeń na początku z Jurijem vs ćwiczenia olimpijskie i martwy prawie 1,5 krotność masy ciała z Wiktorem. A co to jest rok? Ja sama zaraz butterflyajem sie stanę. Frunę pod sufit. Jak ja kocham to PC. I.......niezmiennie Ciebie. Za bardzo Ci endorfiny skoczyły na treningu Mh, jestem jak uskrzydlona. A te spojrzenia chłopaków i facetów i jak zamierali na swoich maszynach.....bezcenne. Też zauważam, zdziwienie podbite respektem, tylko ułatwia poruszanie się w komercyjnych klubach Nikt ci nie włazi w paradę, a przynajmniej zapyta czy może wziąć "dyszkę" Dzięki crossfitowi rośnie świadomość, ale pełne rwanie, wyciskopodrzut na nożyce czy Sots podwójnymi kettlami budzi zainteresowanie niezmiennie
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Diabel nie Dziewucha
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Diabeł tkwi w szczegółach...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W sobotę jak byłam w Siłowni to po przerwie , gdzieś tak 2 miesięcznej , zobaczyłam jednego z trenerów. Ooooo, wygląda rewelacyjnie. Nie omieszkałam mu tego powiedzieć i pogadaliśmy sobie. Przygotowywał się do zawodów sylwetkowych ( podał jakaś nazwę , ale nie kojarzę). Fakt, że pakuje, ale jaka ma talię? Obręcz barkową rozbudowana, ale to wszystko wygląda b. proporcjonalnie , naturalnie i elastycznie. Natomiast dieta, uuuu. 4000 kcal, białka 2, 2 g na kg/m.c. Potem redukcja 1800 kcal i ketoza. Przed Zawodami 2-3 dni odwadniania i zawroty głowy. Wszedł do 25 w kraju , to teraz przygotowuje się dalej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pewnie sporo zarabia za taką autodestukcję.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pewnie sporo zarabia za taką autodestukcję. Przez grzeczność nie pytałam. A może lubi? Ale bał się wyników analiz. Bał się o nerki, wątrobę. Boże a to odwadnianie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Rozsądne to to na pewno nie jest... Ale nie każdy chce żyć rozsądnie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rozsądne to to na pewno nie jest... Ale nie każdy chce żyć rozsądnie... Tak, jak sobie on chce. Jadł same białka. To , ja na to , że najwięcej białka jest w żółtku. To on wie, ale tam tłuszcz, choć jak sam przyznał potrzebny (tłuszcz) i zdrowy. I masz tu babo placek.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Rwanie klasyczne. 5 x 2 20 kg śmiechem i........znowu , co Wiktor nie rozumie 3 x 1 25 kg z wielkimi problemami. No i co ja mam z głową? 3.Po czym śmiechem ciąg rwaniowy 2 x 5 40 kg, 2 x 5 45 kg, 5 x 3 50 kg 4.Przysiady przednie 1 x 5 30 kg, 3 x 3 35 kg 5.Pompki z kolan na podpórkach 3 x 10 lekko 6.Brzuszki 3 x 15 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A przysiady tylne? A później kłopoty z wstaniem przy rwaniu!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A przysiady tylne? A później kłopoty z wstaniem przy rwaniu! Będziemy robić, jasne. Tylko to cholerne rwanie w fazie podrywu mam zafajdane, nie wiedzieć czemu. Uginam ręce i ......nie będę się wyrażać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ugięcie w łokciach dyskwalifikuje podejście...
|
|
|
|
|
|
|
|