Dasna
Go
|
Ugięcie w łokciach dyskwalifikuje podejście... Noooo,że się tak grzecznie i roztropnie wyrażę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Takie są ponoć przepisy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Takie są ponoć przepisy. Oczywizda.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ależ pokiereszowałam sobie piszczele. Kupiłam podkolanówki do crossfitu z wzmocnieniem na piszczel. Eeee, do crossfitu to może one dobre, ale do PC nijak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A jeszcze na Wiktora jestem taka wkurzona. Wrrrrr, paszoł.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Biedna, ja też wczoraj w dwóch seriach martwego się skrobnąłem Trza się na golfa przerzucić Golf jest fajny, szczególnie zimą... Tylko, żeby nie był za drapiący. Bo to szyja swędzi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ależ pokiereszowałam sobie piszczele. Kupiłam podkolanówki do crossfitu z wzmocnieniem na piszczel. Eeee, do crossfitu to może one dobre, ale do PC nijak. Piszczelami klawiaturę obsługujesz w tym PC-cie? I to jeszcze w podkolanówkach!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jeszcze na Wiktora jestem taka wkurzona. Wrrrrr, paszoł. Oj! Wyczuwam za małe zainteresowanie, czy jak?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A jeszcze na Wiktora jestem taka wkurzona. Wrrrrr, paszoł. Oj! Wyczuwam za małe zainteresowanie, czy jak? Owszem. Ponieważ na 13.00 przyszło niezapowiedzianych, dwoje klientów. No i jasne to kasa. Chce zarobić, ale ......sytuacja się powtarza. Widzę, że taki zakręcony i znów zmordowany po sobocie. Tłumaczy się poniekąd, ale....to ostatecznie po co na tę godzinę się ze mną umawia?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ależ pokiereszowałam sobie piszczele. Kupiłam podkolanówki do crossfitu z wzmocnieniem na piszczel. Eeee, do crossfitu to może one dobre, ale do PC nijak. Piszczelami klawiaturę obsługujesz w tym PC-cie? I to jeszcze w podkolanówkach! Zrezygnowałam teraz z kupna PC, bo za dużą kasę na raz bym musiała wyłożyć.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
zwolnic Pana od treningow
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
zwolnic Pana od treningow Pomyślę. Póki nie masz nowego, przełknij złość i schowaj dumę do kieszeni Tzn. napisałam mu dyplomatycznie, że nie chcę go zmuszać do trenowania mnie, bo jest b.zajętym człowiekiem. Nie chcę zmieniać trenera, bo uważam, że Wiktor zna się na PC i rozumiem , że ma na utrzymaniu dom, ale........ widzę, że kręci. I wykorzystuje to, że jestem wręcz zafascynowana PC. A to już mi się nie podoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Otóż to, jesteś zafascynowana, ale w trakcie nauki, potrzebujesz trenera, choćby po to, żeby przejść przez fazę "zawieszania" sztangi w rwaniu Ja się nie nadam, dużo czasu upłynęło, zardzewiałem ciężarowo mocno
|
|
|
|
|
|
|
|