Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3652205 razy)
|
Dasna
Go
|
Otóż to, jesteś zafascynowana, ale w trakcie nauki, potrzebujesz trenera, choćby po to, żeby przejść przez fazę "zawieszania" sztangi w rwaniu Ja się nie nadam, dużo czasu upłynęło, zardzewiałem ciężarowo mocno Wiesz, ja mam tutaj do kogo pójść. Są trenerzy. Jest klub Olimp gdzie trenują Pilipiaki nota bene Oresta spotkałam na Zawodach.Prowadzi to były ciężarowiec i także mistrz Ukrainy Reksza. Jest Sportlife , gdzie mnie przyjmą z otwartymi rękoma. Zresztą wszędzie. Natomiast b.niekomfortowo się czuję jak ktoś mnie oszukuje i lekceważy. Wtedy trening też się nie klei. Jestem rozczarowana.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Otóż to, jesteś zafascynowana, ale w trakcie nauki, potrzebujesz trenera, choćby po to, żeby przejść przez fazę "zawieszania" sztangi w rwaniu Ja się nie nadam, dużo czasu upłynęło, zardzewiałem ciężarowo mocno Wiesz, ja mam tutaj do kogo pójść. Są trenerzy. Jest klub Olimp gdzie trenują Pilipiaki nota bene Oresta spotkałam na Zawodach.Prowadzi to były ciężarowiec i także mistrz Ukrainy Reksza. Jest Sportlife , gdzie mnie przyjmą z otwartymi rękoma. Zresztą wszędzie. Natomiast b.niekomfortowo się czuję jak ktoś mnie oszukuje i lekceważy. Wtedy trening też się nie klei. Jestem rozczarowana. Nie lekceważy w sensie , że olaboga jaka to ważna jezdem, tylko, że można mnie właśnie oszukiwać.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka, rozciąganie 2.Protiażka rwaniowan2 x 5 15 kg, 5 x 2 20 kg 3.Podrzut z klatki na unik 3x 2 30 kg, 5 x 1 35 kg 4.GM 5 x 5 30 kg 5.Podciąganie szerokim nachwytem na maszynie 3 x 10 6.Ręce- nogi podawanie piłki 3 x 20 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A nastroje?
Parę rzeczy sobie wyjaśniliśmy, choć rano jeszcze parę słów napisaliśmy. Hm, Ukraina. Im dłużej tu przebywam tym więcej różnic między nami widzę. Te treningi niezapowiedzianych klientów są tu normą, choć Wiktor przyznał, że dla jakości wredne. Ale, co ja rozumiem, a tym klientom nie przeszkadza, 3 - 4 na jedną godzinę to dla Wiktora lepszy zarobek. Ale ja tak nie mogę trenować i Wiktor to przyznaje, bo PC to nie zajęcia na maszynach i ja nie mogę zostać sama. Niemniej uważam, że organizacja czasu pracy należy do niego. Rozumiem tez i znam jaki tu burdel jest. Rozbroił mnie jak napisał, że on to mnie trenuje "ot duszy" i po prostu jemu się to podoba. Bo jak napisał, że widać on mi nie pasuje i mogę zmienić trenera to tylko mnie zdenerwował i mu napisałam , że czemu nie , pomyślę o tym. Koniec końców usłyszał parę komplementów , zgodnych z tym co myślę, ale widzę, że baaardzo przeżył, że mogłabym nie trenować u niego. No, tak zawsze to dodatkowa kasa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kasa ważna, ale udany podopieczny również Ja teraz mam kolegę koleżanki mojego kolegi, idzie jak po grudzie, a z moim chrześniakiem, choć nastolat zwariowany, rozumieliśmy się w pół spojrzenia A niesnaski to normalna sprawa, ludzka taka
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kasa ważna, ale udany podopieczny również Ja teraz mam kolegę koleżanki mojego kolegi, idzie jak po grudzie, a z moim chrześniakiem, choć nastolat zwariowany, rozumieliśmy się w pół spojrzenia A niesnaski to normalna sprawa, ludzka taka No, tak. Bywa , że oczyszczają atmosferę. Wiktor stwierdził, że też mnie rozumie. Powiedziałam mu, żeby w takim razie nawet o 8.00 do mnie dzwonił , jak jest pusto.On musi organizować czas skoro nie chce , co mu zaproponowałam, żeby mu więcej płacić, choć od innych przyjmuje. To z kolei dla mnie dziwne? Taki honorowy?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No tak i z przygodowego serialu o Wojowniczej Xeenie zrobila sie ckliwa Niewolnica Isaura Przelaczam na Kiepskich w takim razie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
No tak i z przygodowego serialu o Wojowniczej Xeenie zrobila sie ckliwa Niewolnica Isaura Przelaczam na Kiepskich w takim razie Cały Zyon. A co mam przyjść i w mordę walić? A już na pewno nie niewolnica. Prowokatorze.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kasa ważna, ale udany podopieczny również Ja teraz mam kolegę koleżanki mojego kolegi, idzie jak po grudzie, a z moim chrześniakiem, choć nastolat zwariowany, rozumieliśmy się w pół spojrzenia A niesnaski to normalna sprawa, ludzka taka No, tak. Bywa , że oczyszczają atmosferę. Wiktor stwierdził, że też mnie rozumie. Powiedziałam mu, żeby w takim razie nawet o 8.00 do mnie dzwonił , jak jest pusto.On musi organizować czas skoro nie chce , co mu zaproponowałam, żeby mu więcej płacić, choć od innych przyjmuje. To z kolei dla mnie dziwne? Taki honorowy? Przecież to Ukrainiec, wiadomo co se myśli?!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kasa ważna, ale udany podopieczny również Ja teraz mam kolegę koleżanki mojego kolegi, idzie jak po grudzie, a z moim chrześniakiem, choć nastolat zwariowany, rozumieliśmy się w pół spojrzenia A niesnaski to normalna sprawa, ludzka taka No, tak. Bywa , że oczyszczają atmosferę. Wiktor stwierdził, że też mnie rozumie. Powiedziałam mu, żeby w takim razie nawet o 8.00 do mnie dzwonił , jak jest pusto.On musi organizować czas skoro nie chce , co mu zaproponowałam, żeby mu więcej płacić, choć od innych przyjmuje. To z kolei dla mnie dziwne? Taki honorowy? Przecież to Ukrainiec, wiadomo co se myśli?! Czomu? Ja ne rozumiyu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|