Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3652232 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Trudne sprawy,dajcie sobie luz ('zerwij z nim') na kilka tygodni ,a naprawi sie samo .... moze
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trudne sprawy,dajcie sobie luz ('zerwij z nim') na kilka tygodni ,a naprawi sie samo .... moze A w tym czasie może trenować z innymi, czy to będzie zdrada?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
W zwiazku wieje nuda,trzeba dolozyc wungla do pieca
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale tu raczej iskrzy, tylko iskry mają niewłaściwy kolor i temperaturę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zyon, super ta stara książeczka o odważnikach Znaczy nic nowego dla nas, ale rysik historyczny ciekawy, zalecenia treningowe oraz wirówki i żonglerka odważnikami też. Może jeszcze kilka ćwiczeń na chwyt i przedramiona. A tak to oparta na swingu, snatchu, zarzucie i wyciskaniach, żołnierskim i w pochyleniu (tutaj chyba się to nazywa "z wykręceniem") Fajny powiew historii i nadal aktualne zalecenia, choć język zabawny.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Och, dobrze, ze choc jedna z ksiazek polecanych przeze mnie ci sie podoba
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Och, dobrze, ze choc jedna z ksiazek polecanych przeze mnie ci sie podoba Eee, wiele takich było Tyle, że większość mundrości została już napisana, teraz to tylko szukanie dziury w całym i nalewanie do niej wody po kisielu. Ale jak hobby to hobby, co poradzisz, przynajmniej wstępnie odsiewasz plewy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Aż trudno tytuły spamiętać...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Humor mi się poprawił, zwłaszcza, że wracam do poprzedniej formy, siła rośnie a trening przebiegł w przyjaznej atmosferze. . Przy czym , co do organizacji czasu nie ustąpię i dobrze. Wiktor stwierdził , że już za parę lat będę mogła trenować bez niego. 1.Rozgrzewka, rozciąganie. (jestem już tak rozciągnięta, że robię prawie pełny siad z body barem na prostych rękach za głową ihahaha) 2.Podrzut klasyczny 2 x 2 25 kg, 3 x 1 30 kg, 1x 1 35 kg i nieprawidłowo ustawiam się przed sztangą, Wiktor zwrócił uwagę jak mi odjeżdża gryf po podejściu do sztangi. 3.MC 1 x 5 45 kg, 1 x 5 55 kg, 1 x 3 65kg, 3 x 3 75 kg 4.Przysiady tylne 1 x 5 35 kg, 3 x 2 45 kg 5.Wyciskanie sztangi leżąc 3 x 10 20 kg 6.Brzuszki na maszynach 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A przysiady przednie zaniedbane! No i tego rowerka tylko 10min.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Humor mi się poprawił, zwłaszcza, że wracam do poprzedniej formy, siła rośnie a trening przebiegł w przyjaznej atmosferze. . Przy czym , co do organizacji czasu nie ustąpię i dobrze. Wiktor stwierdził , że już za parę lat będę mogła trenować bez niego. 1.Rozgrzewka, rozciąganie. (jestem już tak rozciągnięta, że robię prawie pełny siad z body barem na prostych rękach za głową ihahaha) 2.Podrzut klasyczny 2 x 2 25 kg, 3 x 1 30 kg, 1x 1 35 kg i nieprawidłowo ustawiam się przed sztangą, Wiktor zwrócił uwagę jak mi odjeżdża gryf po podejściu do sztangi. 3.MC 1 x 5 45 kg, 1 x 5 55 kg, 1 x 3 65kg, 3 x 3 75 kg 4.Przysiady tylne 1 x 5 35 kg, 3 x 2 45 kg 5.Wyciskanie sztangi leżąc 3 x 10 20 kg 6.Brzuszki na maszynach 7.Rower 10 min. Te kilka lat, to wcale nie przesadzony okres Im dalej w las, tym więcej drzew Im więcej umiesz, tym więcej zostało do nauki.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|