|
Dasna
Go
|
Humor mi się poprawił, zwłaszcza, że wracam do poprzedniej formy, siła rośnie a trening przebiegł w przyjaznej atmosferze. . Przy czym , co do organizacji czasu nie ustąpię i dobrze. Wiktor stwierdził , że już za parę lat będę mogła trenować bez niego. 1.Rozgrzewka, rozciąganie. (jestem już tak rozciągnięta, że robię prawie pełny siad z body barem na prostych rękach za głową ihahaha) 2.Podrzut klasyczny 2 x 2 25 kg, 3 x 1 30 kg, 1x 1 35 kg i nieprawidłowo ustawiam się przed sztangą, Wiktor zwrócił uwagę jak mi odjeżdża gryf po podejściu do sztangi. 3.MC 1 x 5 45 kg, 1 x 5 55 kg, 1 x 3 65kg, 3 x 3 75 kg 4.Przysiady tylne 1 x 5 35 kg, 3 x 2 45 kg 5.Wyciskanie sztangi leżąc 3 x 10 20 kg 6.Brzuszki na maszynach 7.Rower 10 min. Te kilka lat, to wcale nie przesadzony okres Im dalej w las, tym więcej drzew Im więcej umiesz, tym więcej zostało do nauki. Ano, tak to jest. Jeden drobiazg potrafi spieprzyć cały plan.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I zapamiętać: w dupie z długowiecznością, gdy trzeba z drobnych przyjemności dnia codziennego rezygnować, albo przymuszać się do niechcianego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Co dla jednego przyjemnością, dla drugiego strapieniem... Dlatego nie cierpię fanatyków, z "jedynie słuszną formułą na życie"! Znaczy, nawet te głupki by mi nie przeszkadzały, gdyby nie chęć nawracania wszystkich na to jedynie słuszne.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pol biedy jezeli to nieszkodliwe gupki, ale jezeli zaczynaja grozic to wtedy juz sie robi nieciekawie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Co dla jednego przyjemnością, dla drugiego strapieniem... Dlatego nie cierpię fanatyków, z "jedynie słuszną formułą na życie"! Znaczy, nawet te głupki by mi nie przeszkadzały, gdyby nie chęć nawracania wszystkich na to jedynie słuszne. 100 % . Tez uciekam od fanatyków. !!! Brrrr!!!!! Żyj i daj żyć innym. Można tez mniej elegancko. Żryj i daj żreć innym.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zyj i dac chorowac innym To jest to. Ale niektorym sie w glowach nie miesci, ze ktos nie musi chciec tak jak oni chca i wtedy niemal sila nawracaja na jedyne sluszne poglady. A potem sie dziwia, ze nikt ich nie lubi.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Omal nie kupiłem wczoraj wit. D3!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Niekiedy w wybranych świątyniach jest dostępna i łatwo przyswajalna, ponoć poza jelitowo. *
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radzio! Ty nie bądź aż taki pesymista!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka, rozciaganie 2.Rwanie ze zwisu 3 x 2 20 kg, 1 x 1 25 kg 3.Wyciskanie sztangi stojąc 3 x 2 25 kg 4.Przysiady w nożycach 5 x 5 25 kg 5.Poskoki ze sztangą 5 x 5 20 kg 6.Na poręczach przyciąganie nóg do tułowia 3 x 10 7.Ze zwisu podciąganie nóg do tułowia 8.Rower 10 min. Jestem wykończona.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Od razu widać, że wojownicza wojowniczka! Ale parę przysiadów bez nożyc też by się zdało...
|
|
|
|
|
|
|
|