renia
|
Ostro ruszasz... Motywacja, samomotywacja. Tak trzymaj. powodzenia...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mam nadzieję w kwietniu na Mistrzostwach Polski się zaaklimatyzować , ME są w czerwcu w Bangor w UK. Tylko MP jeszcze nie ma konkretnego terminu.
Nic z tego, najpierw bardziej zasłużeni w zrzeszeniu...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ostro ruszasz... Motywacja, samomotywacja. Tak trzymaj. powodzenia... Dzięki. Na dzisiaj robię w porty.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mam nadzieję w kwietniu na Mistrzostwach Polski się zaaklimatyzować , ME są w czerwcu w Bangor w UK. Tylko MP jeszcze nie ma konkretnego terminu.
Nic z tego, najpierw bardziej zasłużeni w zrzeszeniu... Ja nie chcę do Zarządu , ja chcę wystartować.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ostro ruszasz... Motywacja, samomotywacja. Tak trzymaj. powodzenia... Dzięki. Na dzisiaj robię w porty. Trzeba widzieć cel i zrobić pierwszy krok...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ostro ruszasz... Motywacja, samomotywacja. Tak trzymaj. powodzenia... Dzięki. Na dzisiaj robię w porty. To po oliwie w tatarku? Otrzaskasz się, sporo czasu jest, ale pierwsze imprezy to stres i chaos.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzięki. Na dzisiaj robię w porty. Nic się nie martw! Działacze czuwają!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja nie chcę do Zarządu , ja chcę wystartować. U! To tak kariery w Związku nie zrobisz...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja nie chcę do Zarządu , ja chcę wystartować. U! To tak kariery w Związku nie zrobisz... Nie chcę Związku, chcę na luzie, bez zobowiązań. Tych mam już za dużo.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No masz! To tak jak z tym "kwaśniewskim"... Niby jesteś, a jednak nie jesteś!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dwa i pół miesiąca solidnej pracy. Powinno wystarczyć. * To bardziej skomplikowane. Na treningu się zrobi, ale na zawodach, zwłaszcza pierwszych, może być trudno. Kociociociołek! * Właśnie po to są Zawody. Wyłonić zwycięzcę ma być trudno. O! *
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Skoczyliśmy z Młodym na siłkę coby się rozerwać. Młody to jeszcze z rana bębnił 2 godziny w kosza. To na luzie dzisiaj. 1.Rozgrzewka, rozciąganie 2.Przysiady na maszynie Smitha 1 x 5 32 kg 1 x 5 37 kg 1 x 3 39, 5 2 x 3 42 kg Eeeee, takie przysiady, Kiepskie. 3.Przysiady tylne (Młody zdziwiony, że takie głębokie, bez sztangietek a na płaskim), ale to przynajmniej są przysiady. 2 x 5 25 kg 2 x 5 30 kg 4.Wycisko-podrzut zza głowy w chwycie rwaniowym 5 x 5 20 kg 5.Przysiady w nożycach 5 x 5 25 kg 6.Jakieś brzuszki na maszynie, na ławce. 7.Rozciąganie i do domu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj 1.Rozgrzewka. 2. Rwanie klasyczne 10 x 1 23 kg. 3.Ciąg rwaniowy 1 x 5 38 kg 1 x 5 43 kg 5 x 2 45, 5 kg 4.GM 5 x 5 23 kg 5.Brzuszki przeróżne 6.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ło Matko! Przecież jutro Wigilia, a jakbyś jaką kontuzję dziś złapała? Co za nieodpowiedzialna postawa! Dobrze chociaż, że klasycznie rwałaś!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj 1.Rozgrzewka. 2. Rwanie klasyczne 10 x 1 23 kg. 3.Ciąg rwaniowy 1 x 5 38 kg 1 x 5 43 kg 5 x 2 45, 5 kg 4.GM 5 x 5 23 kg 5.Brzuszki przeróżne 6.Rower 10 min.
10 serii bardzo dobrze utrwala nawyki, synchronizacja i powtarzalność, super! Utrwala też jednak złe nawyki
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
E tam, mało kto teraz oddaje się klasykom. ... Dot. sposobów rwania, ganiania po śniegu i w ogóle.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ło Matko! Przecież jutro Wigilia, a jakbyś jaką kontuzję dziś złapała? Co za nieodpowiedzialna postawa! Dobrze chociaż, że klasycznie rwałaś! Bardzo klasycznie.
|
|
|
|
|
|
|
|