renia
|
Mnie też nie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U! Czyli coś jest nie tak.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie jakiś błąd....
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj w siłowni tłok jak na Marszałkowskiej. 1,Rozgrzewka , rozciąganie 2.Podrzut klasyczny 8x 1 30 kg 3.MC 1 x 5 45 kg, 1 x 5 50 kg, 5 x 2 65 kg 4.Przysiady tylne 1 x 5 20 kg, 5 x 2 30 kg 5.Brzuszków dużo wszelakich 6.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
https://www.youtube.com/watch?v=J98wo9xccfI100%. Kłokow robi dobra robotę na świecie. jasne trzepie kasę i dobrze. Znaczy sia umi zarobić, ale jednocześnie popularyzuje PC, uczy prawidłowej postawy. Wczoraj na siłowni jak popatrzyłam to , to co to jest? Tak, ale ja teraz mundra, bo błędy, Wiktor wytyka mi na każdym kroku. Rozmawialiśmy, że jak ktoś przychodzi do siłowni i Wiktor chce mu jako instruktor pomóc, zwrócić uwagę to słyszy, że nie potrzeba , bo tak wygodniej. Taaaak, wczoraj z powodu ferii było pełno "wariantów imprezowych" Bicek bicek ponad wszystko. I był jeden ani chybi sterydowiec. O matko. Kaptury do pół głowy, ale żeby zawiązać buty to nie może dosięgnąć sznurowadła. Był raz na stretchingu. Nie zegnie się. No i siedział na tych maszynach, zresztą jak większość.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na chłopakach z osiedla taki wielki Pasibrzuch robi wrażenie I na maszynie do wyciskania siedząc wypchnie ze 200kg, a na suwnicy skośnej to pewno z 500. I nie ważne, że rusza się gorzej od mamuta z wiecznej zmarzliny, jest wielki i starczy. Też uważam, że stare dobre ćwiczenia powinny wrócić, dlatego podoba mi się crossfit, bo promuje funkcjonalne ruchy. Chciałem kiedyś otworzyć nawet siłownię, w której byłyby tylko pomosty i stojaki, a stary, wielofunkcyjny "Atlas" w kątku, służyłby tylko do odstawiania butelki wody.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Marzenie. Zaraz bym przyjeżdżała, bo w tym Zdroficie , gdzie teraz chodzę nie mam warunków do treningu. Jeden stojak i podsuwają blisko ławki do ćwiczeń, więc przestrzeni zero. Ja ustawiam sobie 2 stepy pod gryf, żeby ćwiczyć, ale to jeszcze więcej miejsca potrzebuję. Jak bujnie mnie do tyłu to robi się niebezpiecznie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak długo już trenuje?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Chyba z ok. 10 lat. Ale pewna nie jestem.
|
|
|
|
|
|
|
|