administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nic go nie przygniotło. Zobacz jak gryf trzyma. Phi, leciutko. Jak się ma takie krótkie rączęta, to wszystko łatwo wychodzi! Właśnie. Łatwiej mu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Teraz se płuczę nitki olejem z oblepichy czyli rokitnikowym. Cały jęzor mam żółto-czerwony.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale Dasna zaznaczyła, że nie każdy rozmiar.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale Dasna zaznaczyła, że nie każdy rozmiar. Znaczy nie każdy, ten, no......członek ciała. Tak bym to ujęła.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A w takim przypadku to jednak bardziej pion się liczy... Ze zwisu żaden pożytek... Ani chybi. A juści.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wiktor taki poważny, mnie ochrzania, , nic uśmiechu. Przygotowania do występów. Nawet wygłupiać się nie można. Uszy po sobie i trenować. 1.Rozgrzewka, rozciąganie 2.Zarzut na klatkę 3 x 1 30 kg 2 x 1 35 kg 1 x 1 40 kg 3.Podrzut zza głowy na nożyce 1 x 1 30 kg 2 x 1 35 kg 3 x 1 40 kg Wot i macie swoja kwalifikację, usłyszałam. Ale jeszcze pełnego podrzutu 40 kg nie robię. Ale mam robić za miesiąc 45 kg. Jak trener każe. 4. Przysiady tylne 5 x 3 45 kg 5.Wyciskanie sztangi w leżeniu 2 x 10 20 kg 1 x 7 25 kg 1 x 1 30 kg 6.Wstawanie z pozycji leżącej 3 x 15 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
|