Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3653067 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Lubię Cyplenkowa, niezły tur
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Protiażka rwaniowa 5 x 3 20 kg 3.Zarzut na klatkę 5 x 2 30 kg 1 x 2 35 kg 1 x 1 40 kg były jeszcze dwa podejścia, ale błędy techniczne i dostałam ochrzan. Bardzo poważne się zrobiły teraz treningi. 4.Ciąg podrzutowy 2 x 5 40 kg 2 x 2 50 g 5 x 3 55 kg 5.Wyciskanie sztangi stojąc 5 x 5 20 kg 6.Podawanie piłki ręce- nogi 3 x 20 7.Rower 10 min ale też już poziom wyżej.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Z tego wniosek. Nie ma żarcików. Mam myśleć jak zrobić zarzut, czy skupić się na podejściu.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
6.Podawanie piłki ręce- nogi 3 x 20 A ta piłka to coś ważyła i czyje ręce podawały, a czyje nogi odbierały?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
6.Podawanie piłki ręce- nogi 3 x 20 A ta piłka to coś ważyła i czyje ręce podawały, a czyje nogi odbierały? Nie tam. Waga śmieszna. Trzeba ją sobie nogami podawać do rąk i znowu rękoma do nóg.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Protiażka rwaniowa 5 x 3 20 kg 3.Zarzut na klatkę 5 x 2 30 kg 1 x 2 35 kg 1 x 1 40 kg były jeszcze dwa podejścia, ale błędy techniczne i dostałam ochrzan. Bardzo poważne się zrobiły teraz treningi. 4.Ciąg podrzutowy 2 x 5 40 kg 2 x 2 50 g 5 x 3 55 kg 5.Wyciskanie sztangi stojąc 5 x 5 20 kg 6.Podawanie piłki ręce- nogi 3 x 20 7.Rower 10 min ale też już poziom wyżej. Ale co? Zaliczyłaś 40? Spróbuj wizualizacji kilka razy dziennie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Protiażka rwaniowa 5 x 3 20 kg 3.Zarzut na klatkę 5 x 2 30 kg 1 x 2 35 kg 1 x 1 40 kg były jeszcze dwa podejścia, ale błędy techniczne i dostałam ochrzan. Bardzo poważne się zrobiły teraz treningi. 4.Ciąg podrzutowy 2 x 5 40 kg 2 x 2 50 g 5 x 3 55 kg 5.Wyciskanie sztangi stojąc 5 x 5 20 kg 6.Podawanie piłki ręce- nogi 3 x 20 7.Rower 10 min ale też już poziom wyżej. Ale co? Zaliczyłaś 40? Spróbuj wizualizacji kilka razy dziennie. W zeszłym tygodniu raz. I teraz raz. Ale Wiktor zawiedziony. No, ja myślałem, że zrobimy 3 x 1.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Oooo, właśnie. To i Wiktor tak. Wczoraj stwierdził, że odetchnie jak wystąpię. A, że ciężko? To ciężka atletyka. Do klientek to proszę tutaj rączki, nóżki a do mnie Gdzie? Gdzie żopa? Albo kuda , kuda z etoj sztangoj? Jak gdzieś mnie niesie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Protiażka rwaniowa 5 x 3 20 kg 3.Zarzut na klatkę 5 x 2 30 kg 1 x 2 35 kg 1 x 1 40 kg były jeszcze dwa podejścia, ale błędy techniczne i dostałam ochrzan. Bardzo poważne się zrobiły teraz treningi. 4.Ciąg podrzutowy 2 x 5 40 kg 2 x 2 50 g 5 x 3 55 kg 5.Wyciskanie sztangi stojąc 5 x 5 20 kg 6.Podawanie piłki ręce- nogi 3 x 20 7.Rower 10 min ale też już poziom wyżej. Ale co? Zaliczyłaś 40? Spróbuj wizualizacji kilka razy dziennie. Znowu będę w drgawkach. A błąd, że nie robiłam podrywu. Jeśli chodzi o siłę to jest. To spoko luz. Ale coś tam nieraz spieprzę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli powtarzalność kuleje Nic dziwnego, skoro to Twój maks i emocje straszne, na pewno myślisz o ścieżce sztangi, sekwencji ruchu, napinaniu mięśni w idealnej kolejności, podbiciu, zarzuceniu, podrzuceniu... A tu czasu na myślenie nie ma, "myślenie to śmierć, automatyka to sukces", że tak ze sportów walki przeniosę. Żeby robić ruch z automatu potrzeba dziesiątek, może setek i tysięcy powtórzeń, inaczej się niestety nie da. Olej jego niecierpliwość i pokrzykiwania, czas, czas, czas, tego nie przeskoczysz, ale trzeba przyznać, że dobry trener musi być czasem sukinsynem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czyli powtarzalność kuleje Nic dziwnego, skoro to Twój maks i emocje straszne, na pewno myślisz o ścieżce sztangi, sekwencji ruchu, napinaniu mięśni w idealnej kolejności, podbiciu, zarzuceniu, podrzuceniu... A tu czasu na myślenie nie ma, "myślenie to śmierć, automatyka to sukces", że tak ze sportów walki przeniosę. Żeby robić ruch z automatu potrzeba dziesiątek, może setek i tysięcy powtórzeń, inaczej się niestety nie da. Olej jego niecierpliwość i pokrzykiwania, czas, czas, czas, tego nie przeskoczysz, ale trzeba przyznać, że dobry trener musi być czasem sukinsynem. On do mnie teraz jak do ucznia i chłopa. I jeszcze buczy takim basem. Fakt , że z Jurijem robiłam co chciałam a ten sobie nie pozwoli. Dobrze, że nie czyta tego Forum. A to nie jego niecierpliwość, tylko taka zagrywka pod moja ambicję. Choć fakt, że Wiktor już myśli o podrzucie u mnie 45 kg i rwaniu 30.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czyli powtarzalność kuleje Nic dziwnego, skoro to Twój maks i emocje straszne, na pewno myślisz o ścieżce sztangi, sekwencji ruchu, napinaniu mięśni w idealnej kolejności, podbiciu, zarzuceniu, podrzuceniu... No.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|