Dasna
Go
|
I tak ma być, po prysznicu masz mieć ochotę wrócić i zrobić drugie tyle Siady bardzo ładne i 40 się nie boisz już na górze, dobrze, dobrze, pszepani... Góry 40 w ogóle, nigdy i nie wiedzieć czemu , lekko idzie. Podryw jest moją słabą stroną. Już to wiem i stąd Wiktor zarządza ciągle ciągi. Tak, teraz idę , wpieriod.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj na luzie i wesolutko. No, co, niedziela. Można się pośmiać. 1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Zarzut na klatkę i podrzut na unik. 2 x 2 25 kg 5 x 1 30 kg 3.Przysiady w nożycach 5 x 5 30 kg 4. Na nadgarstki : uginanie nadgarstków z body barem 6 kg 3 x 10 i łapanie blinczika 5 kg 5. Skoki na podwójny step 3 x 10 6. Przyciąganie kolan do tułowia w zwisie 3 x 10 7.Rower 10 min. Jestem pełna energii.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I tak ma być, po prysznicu masz mieć ochotę wrócić i zrobić drugie tyle ... Jakby mni kto na liszkę nadepnął, "pszepani...".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj krótki, lekki trening przed dentystą. 1.Rozgrzeka, rozciąganie 2.Rwanie raz z podłogi raz ze zwisu. Mieszane albo 3x3 albo 1x1. 3 x 2 20 kg 5 x 1 25 kg 3.Wycisko- podrzut 3 x 2 25 kg 3 x 2 30 kg 4.Ciąg rwaniowy ze zwisu 5 x 3 35 kg 5.Brzuszki 6.Rower. 10 min. 2 godz. na fotelu z rozdziawiona paszczą , znieczulenie uff i jeszcze maszeruję w piątek.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale na znieczuleniu, więc spoko.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, to mam odpowiedź na dzisiejszy koszmarny trening. W ogóle nie miałam siły.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Protiażka rwaniowa 5 x 3 20 kg 3.Zarzut na klatkę ze zwisu 2 x 3 20 kg 2 x 2 30 kg 1 x 2 35 kg 4.Przysiady w chwycie rwaniowym 5 x 5 15 kg 5.Nadgarstki z body barem i blinem 5 kg 3 x 15 6.Brzuszki o, żeż Wiktor tu się na mnie wyżył za brak siły. 50 brzuszków, 15 nożyc, 20 unoszeń nóg do góry, 20 razy łokciem do kolana, 20 razy jedna noga do góry, 20 druga, 20 obie. 7.Rower 10 min. Ale było wesoło, bo Wiktor rozsiadł się jak zwykle na ławeczce a obok niego kolega 190 cm i 160 kg a ja u ich stóp z jęzorem do pół brody,robię na macie te brzuszki. Przychodzi facet i mówi , Pomóżcie kobiecie, dwóch zdrowych byków siedzi a ta się biedna męczy". To tylko było słychać jakby rżenie koni.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|