MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
OK - o nic mi nie chodzi. Pomyliłam się.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Towarzyszko Reniu, nie idźcie tą drogą, statek tonie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dasna, Ty widzisz i nie grzmisz? Zamiast o workach cementu na plecach, to jakieś podśmiechujki...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Towarzyszko Reniu, nie idźcie tą drogą, statek tonie. Szefu mój! Napiszę- wulgaryzmy pominę, oczywiście. Mariusz. ... zawierucha i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dasna, Ty widzisz i nie grzmisz? Zamiast o workach cementu na plecach, to jakieś podśmiechujki... Po takim kolejnym worze, to nawet gadać się nie chce, a co dopiero grzmieć, czy grzmocić. Jak to jest? Słyszę grzmoty, to znaczy, że grzmocą, czy jednak inaczej to się robi?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj trening leciutki na wesoło. Tak wesoło, że ja się zwijałam ze śmiechu i ocierałam łzy a Wiktor też ocierał oczy. Poczułam te 90 kg, ale.........gdybym dzisiaj nie poszła na trening to byłabym "połamana" a tak czuję się znakomicie. O wiele lepiej "po" niż "przed". 1.Rozgrzewka, rozciaganie. 2.Rwanie klasyczne 4 x 3 15 kg 5 x 2 20 kg 3.Wycisko - podrzut zza głowy w chwycie rwaniowym 1 x 5 20 kg 5 x 3 20 kg 4.GM 5 x 5 25 kg 5.Brzuszki 6.Rower 10 min. i lekko.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I dobrze, najważniejsze, że samopoczucie niezłe!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj trening leciutki na wesoło. Tak wesoło, że ja się zwijałam ze śmiechu i ocierałam łzy a Wiktor też ocierał oczy. Poczułam te 90 kg, ale.........gdybym dzisiaj nie poszła na trening to byłabym "połamana" a tak czuję się znakomicie. O wiele lepiej "po" niż "przed". 1.Rozgrzewka, rozciaganie. 2.Rwanie klasyczne 4 x 3 15 kg 5 x 2 20 kg 3.Wycisko - podrzut zza głowy w chwycie rwaniowym 1 x 5 20 kg 5 x 3 20 kg 4.GM 5 x 5 25 kg 5.Brzuszki 6.Rower 10 min. i lekko. To prawda. Leciutka sesja zawsze jest lepsza od całkowitego nieróbstwa. Kiedyś musiałem (nie miałem wyjścia) trenować co pięć dni (pn, pt i śr następnego tygodnia) i to było bolesne.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Aha i niestety będę musiała zmienić masażystę. Nie pierwszy raz proszę p.Rostika, żeby mi w trakcie masażu nie łamał kości. On chce może i dobrze,ale..... Strasznie "przeżywa moje mięśnie" i wbija mi paluchy tak, że aż podskakuję. Po wczorajszym treningu potrzebowałam masażu rozluźniającego, a tu znowu to samo. Jak ja zdawałam egzamin z I stopnia masażu, to wiedziałam , że masaż trzeba "dawkować" odpowiednio do klienta. Lekki masaż może być bardziej energetyzujący od "obijania " klienta. Zdaje się, że wiedza p.Rostika n/t przyczepów mięśniowych, unerwienia mięśnia, ba , jak mi się zdaje, położenia mięśni jest blada. Wczoraj byłam po prostu wściekła. I wyszłam od niego obolała. Absolutnie nie zniwelował napięcia mięśniowego i nie pozwolił mi zrelaksować się po ciężkim treningu.
|
|
|
|
|
|
|
|