|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj:
1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Zarzut + przysiad 2 x 2 x 2 25 kg 3 x 1 x 1 30 kg 5 x 1 x 1 35 kg 3.Podrzut zza głowy 1 x 2 30 kg 1 x 1 35 kg 1 x 3 40 kg 4.Przysiady w nożycach 5x5 30 kg 5.Crossfitowy specnaz 3 x 15 4 kg 6.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A brzuszki z piłką?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A brzuszki z piłką? Dzisiaj nie było, ale dzięki za pamięć.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przecież, że śledzę uważnie postępy! Ale niedociągnięcia też. Myślałem, że dziś to już szarpniesz cztery wory cementu, a tu nawet próby nie było!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przecież, że śledzę uważnie postępy! Ale niedociągnięcia też. Myślałem, że dziś to już szarpniesz cztery wory cementu, a tu nawet próby nie było! A widzę , widzę. Dziękuje za uwagi. Szarpania nie będzie, bo se coś zerwę. Powolutku, dzisiaj jest 9 dzień treningu, bez dnia przerwy. Jutro ostatni i odpoczynek ze 3 dni.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Spokojnie do przodu!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Oho, weszły od 1 stycznia nowe przepisy antydopingowe. Będą karani trenerzy, lekarze. Próbki będą leżały 10 lat a nie jak do tej pory 8. Za pozytywny wynik, pierwszy w karierze 4 lata dyskwalifikacji.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oho, weszły od 1 stycznia nowe przepisy antydopingowe. Będą karani trenerzy, lekarze. Próbki będą leżały 10 lat a nie jak do tej pory 8. Za pozytywny wynik, pierwszy w karierze 4 lata dyskwalifikacji. To tylko nakręci spiralę tworzenia nowych, "niewidzialnych" środków i poprawiania protokołów już istniejących. Złoczyńcy zawsze wyprzedzają policjantów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A dzisiaj przyjemny trening. 1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Rwanie z wysokich podstawek 20 kg 2 x 2 filmik jest i widzę jak duuuuuuużo pracy przede mną. 25 kg 5 x 1 3.Ciąg rwaniowy z wysokich podstawek 5 x 3 45 kg , lekko, przyjemnie, ładna praca rąk,sama jestem zadowolona, filmik jest. 4.MP 5 x 5 15 kg ( musi być regeneracja naramiennego, ale jest ok) 5.Podskoki ze sztangą. 5 x 5 20 kg 6.Brzuszki crossfitowe 3 x 15 7.Rower 10 min. I jest ok. W Polsce z daleka od sztangi, jakiś pilates, jakiś stretching, na maszynie coś dopompować i luz blues.
|
|
|
|
|
|
|
|