|
Gavroche
|
Kurczę, a ja dzisiaj znów odwiedziłem siłownię. Coś często, "wsadź palec w to bagno, a cię wciągnie" -Power clean 5x3@120kg -Deadlift 5x3@250kg -Back squat 5x2@180kg -Military press 5x5@110kg -Rows 5x5@150kg Lodowaty natrysk i good.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kurczę, a ja dzisiaj znów odwiedziłem siłownię. Coś często, "wsadź palec w to bagno, a cię wciągnie" -Power clean 5x3@120kg -Deadlift 5x3@250kg -Back squat 5x2@180kg -Military press 5x5@110kg -Rows 5x5@150kg Lodowaty natrysk i good. Aż mi się serce wyrywa do Ciebie. Takie wartości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kurczę, a ja dzisiaj znów odwiedziłem siłownię. Coś często, "wsadź palec w to bagno, a cię wciągnie" -Power clean 5x3@120kg -Deadlift 5x3@250kg -Back squat 5x2@180kg -Military press 5x5@110kg -Rows 5x5@150kg Lodowaty natrysk i good. Aż mi się serce wyrywa do Ciebie. Takie wartości. Też Cię kocham. Mieszasz mi w głowie, tak smakowicie tutaj prowadzisz dziennik, że ciężko przejechać obok klubu obojętnie. Się człowiek nakręca.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kurczę, a ja dzisiaj znów odwiedziłem siłownię. Coś często, "wsadź palec w to bagno, a cię wciągnie" -Power clean 5x3@120kg -Deadlift 5x3@250kg -Back squat 5x2@180kg -Military press 5x5@110kg -Rows 5x5@150kg Lodowaty natrysk i good. Aż mi się serce wyrywa do Ciebie. Takie wartości. Też Cię kocham. Mieszasz mi w głowie, tak smakowicie tutaj prowadzisz dziennik, że ciężko przejechać obok klubu obojętnie. Się człowiek nakręca. Oddaję Ci tylko to, co Twoje.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A na tym obrazku, to nie mogli jakiego ładnego herosa dać, zamiast tego Irańczyka +105? Takiego z Men's Health? Ten facet jest rewelacyjny, jaki 140 kilogramowiec zrobi takie fiku-miku ze sztangą?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|