renia
|
Ale cycki rozwija... Niemiecka armia ma inne sposoby...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj wznawiam treningi, ale bez sztangi.
Ja też bez sztnagi na orbitreku...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...sztangi...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Idę do siłowni i może zrobię jakiś pakerski trening. Jutro stretching. Tylko abyś nie złapała jakiej kontuzji na sobotę! Wystrechować się jak najbardziej, ale aby jakiego więzadła, przyczepu nie naruszyć!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Idę do siłowni i może zrobię jakiś pakerski trening. Jutro stretching. Tylko abyś nie złapała jakiej kontuzji na sobotę! Wystrechować się jak najbardziej, ale aby jakiego więzadła, przyczepu nie naruszyć! Święte słowa.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, to sobie polatałam po maszynach z niedużymi obciążeniami z 15-20 powtórzeń na pompowanie. Potem sauna i very good marchewka.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tylko z masłem, lepiej się wchłonie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale IG podnosi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...raczej przez wysokie IG marchew poziom poziom glukozy we krwi...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj znów lekki trening pompujący i rozgrzewający przed stretchingiem. 15- 20 powtórzeń przy ciężarze maks. 10- 15 kg.
|
|
|
|
|
|
|
|
Helena
Go
|
I marchewka. pokrajana w kostke
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ostre wejście... Witaj Helenka...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I marchewka. pokrajana w kostke O, cześć!
|
|
|
|
|
|
|
|
Helena
Go
|
I marchewka. pokrajana w kostke O, cześć! Zal mi sie zrobiło Dasny, aby sobie krzywdy nie zrobila marchewka i dlatego ja szybciutko pokroilam. W pospiechu zapomnialam sie przywitac. Witam wszystkich serdecznie smalcojadow i innojadow. Jestem smalcojadem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I marchewka. pokrajana w kostke O, cześć! Zal mi sie zrobiło Dasny, aby sobie krzywdy nie zrobila marchewka i dlatego ja szybciutko pokroilam. W pospiechu zapomnialam sie przywitac. Witam wszystkich serdecznie smalcojadow i innojadow. Jestem smalcojadem. Ale z chlebem?
|
|
|
|
|
|
|
Helena
Go
|
Ale z chlebem?
Tylko z zytnim. Inny mi nie smakuje. Zytni podobno jest mniej szkodliwy od pszennego.
|
|
|
|
|
|
|
|