Gavroche
|
Ale to trzeba mieć pupsztala siadami wyrobionego, bo płaskie nie zwracają uwagi...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj super lekki trening, bo jednak jeszcze gdzieś tam w środku naramienny pobolewa. 1.Rozgrzewka , rozciąganie 2.Protiażka rwanowa 5 x 2 20 kg 3.Wycisko- podrzut zza głowy 25 2 x 3 30 kg 5 x 2 4.GM 5 x 5 25 kg 5.Brzuszki typu piłka ręce-nogi 3 x 20 6.Bez roweru, bo nie mogłam uruchomić , coś się w tych rowerach popsuło. I niestety, Wiktor sam mnie w końcu zmusi do zmiany trenera. Nie chciałabym, ale......a to znajomi, a to dzisiaj chłopiec , któremu poświęcał czas, bo uczył go boksowania. A to....różne takie niuanse.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj super lekki trening, bo jednak jeszcze gdzieś tam w środku naramienny pobolewa. 1.Rozgrzewka , rozciąganie 2.Protiażka rwanowa 5 x 2 20 kg 3.Wycisko- podrzut zza głowy 25 2 x 3 30 kg 5 x 2 4.GM 5 x 5 25 kg 5.Brzuszki typu piłka ręce-nogi 3 x 20 6.Bez roweru, bo nie mogłam uruchomić , coś się w tych rowerach popsuło. I niestety, Wiktor sam mnie w końcu zmusi do zmiany trenera. Nie chciałabym, ale......a to znajomi, a to dzisiaj chłopiec , któremu poświęcał czas, bo uczył go boksowania. A to....różne takie niuanse.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ooo, podwójnie. Mam dzisiaj kłopoty z Internetem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bywają i takie dni... Co masz z barkiem?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bywają i takie dni... Co masz z barkiem? Już pisałam odpowiedź, to wyłączyli światło. Tak pół dnia motaniny. W zasadzie to specjalnie nic. W środku naramiennego pobolewa i ruch unoszący ramion sprawia trudność ( prawy bark) ale wyciskanie mogę robić, natomiast pompek nie. Z tym , że z każdym dniem mniej i odciążam bark.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mój nowy znajomy Kyriakos Grizzly robi, barbell good morning 10x320kg. Hm, ma swoje filmiki na YouTube , może i to wstawił? Prawdę powiedziawszy to tak sobie to GM przypomina.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bywają i takie dni... Co masz z barkiem? Już pisałam odpowiedź, to wyłączyli światło. Tak pół dnia motaniny. W zasadzie to specjalnie nic. W środku naramiennego pobolewa i ruch unoszący ramion sprawia trudność ( prawy bark) ale wyciskanie mogę robić, natomiast pompek nie. Z tym , że z każdym dniem mniej i odciążam bark. Wyjątkowo podły dzień? Twój opis tylko potwierdza moje złe zdanie na temat pompek i wyciskania leżąc... Znaczy nadwerężone to ramię takie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bywają i takie dni... Co masz z barkiem? Już pisałam odpowiedź, to wyłączyli światło. Tak pół dnia motaniny. W zasadzie to specjalnie nic. W środku naramiennego pobolewa i ruch unoszący ramion sprawia trudność ( prawy bark) ale wyciskanie mogę robić, natomiast pompek nie. Z tym , że z każdym dniem mniej i odciążam bark. Wyjątkowo podły dzień? Twój opis tylko potwierdza moje złe zdanie na temat pompek i wyciskania leżąc... Znaczy nadwerężone to ramię takie? Tak. Podły.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale tur! Ja bym raz nie zrobił! Ale ze 180kg to waży niedźwiadek?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"A mi się ten link otwiera!"
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wstawili to w komentarzach.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale tur! Ja bym raz nie zrobił! Ale ze 180kg to waży niedźwiadek? Wśród moich nowych znajomych to jeden z większych. A mam teraz bardzo duuuuużych znajomych, bo z powerliftingu i strongmenów.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
"A mi się ten link otwiera!" Молодец.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale tur! Ja bym raz nie zrobił! Ale ze 180kg to waży niedźwiadek? Wśród moich nowych znajomych to jeden z większych. A mam teraz bardzo duuuuużych znajomych, bo z powerliftingu i strongmenów. To co, teraz trójbój?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale tur! Ja bym raz nie zrobił! Ale ze 180kg to waży niedźwiadek? Wśród moich nowych znajomych to jeden z większych. A mam teraz bardzo duuuuużych znajomych, bo z powerliftingu i strongmenów. To co, teraz trójbój? Mmmmm, nie. Jak popatrzyłam na te przysiady, to rwanie koszulek na sobie, te ryki, te objętości cielesne to stwierdziła, że PC jest delikatne, eleganckie i dostojne.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tez znajomy. Igor Pedan.
|