Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3614467 razy)
|
Gavroche
|
Ale tur! Ja bym raz nie zrobił! Ale ze 180kg to waży niedźwiadek? Wśród moich nowych znajomych to jeden z większych. A mam teraz bardzo duuuuużych znajomych, bo z powerliftingu i strongmenów. To co, teraz trójbój? Mmmmm, nie. Jak popatrzyłam na te przysiady, to rwanie koszulek na sobie, te ryki, te objętości cielesne to stwierdziła, że PC jest delikatne, eleganckie i dostojne. Nie bez kozery trójboju nie ma na Olimpiadzie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale tur! Ja bym raz nie zrobił! Ale ze 180kg to waży niedźwiadek? Wśród moich nowych znajomych to jeden z większych. A mam teraz bardzo duuuuużych znajomych, bo z powerliftingu i strongmenów. To co, teraz trójbój? Mmmmm, nie. Jak popatrzyłam na te przysiady, to rwanie koszulek na sobie, te ryki, te objętości cielesne to stwierdziła, że PC jest delikatne, eleganckie i dostojne. Nie bez kozery trójboju nie ma na Olimpiadzie... Czasem to cyrk przypomina. Ten trójbój. Nikogo nie obrażając , bo mam J.Olecha w znajomych. Rozumiem pokazy Strongman. Plener , wiaterek, show. Spacer farmera, koło, kamień itd.itp, ale te wrzaski i skakanie przy np.MC w powerliftingu. PC jest szlachetne, techniczne i logiczne. Po prostu olimpijskie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tez znajomy. Igor Pedan.
Jak na goryla, to trochę za mało porośnięty!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tez znajomy. Igor Pedan.
Jak na goryla, to trochę za mało porośnięty! Grizzly tez nie porośnięty.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale tur! Ja bym raz nie zrobił! Ale ze 180kg to waży niedźwiadek? Wśród moich nowych znajomych to jeden z większych. A mam teraz bardzo duuuuużych znajomych, bo z powerliftingu i strongmenów. To co, teraz trójbój? Mmmmm, nie. Jak popatrzyłam na te przysiady, to rwanie koszulek na sobie, te ryki, te objętości cielesne to stwierdziła, że PC jest delikatne, eleganckie i dostojne. Nie bez kozery trójboju nie ma na Olimpiadzie... Czasem to cyrk przypomina. Ten trójbój. Nikogo nie obrażając , bo mam J.Olecha w znajomych. Rozumiem pokazy Strongman. Plener , wiaterek, show. Spacer farmera, koło, kamień itd.itp, ale te wrzaski i skakanie przy np.MC w powerliftingu. PC jest szlachetne, techniczne i logiczne. Po prostu olimpijskie. Eeee, przesadzasz, jasne, że PC jest bardziej szermiercze, ale trójbój to taki miecz oburęczny, ma swój urok. Mnie jest tylko szkoda, że ewoluował w kierunku taśm, kostiumów, płytkich i niezbornych ruchów. Trójbój RAW jest naprawdę ładny i ze szlachetnym rysem, tylko w cieniu swojego większego brata...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No dobra: PC RZĄDZI, PC RZĄDZI, PC RZĄDZI !!!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak działacz związku PC na gryf'a... To jakby na pal. Uuuuuuu, ojć.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj, 1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Zarzut na klatkę 25 kg 1 x 2 30 kg 2 x 1 35 kg 3 x 1 3.Przysiad + podrzut 25 kg 2 x 2 30 kg 1 x 1 35 kg 1 x 1 4.Przysiady tylne 30kg 1 x 3 40 kg 1 x 3 45 kg 5 x 3 5.Pompki na poręczach 3 x 15 maszyna 6.Brzuszki 7.Rower 10 min. Jestem w rozterce, bo praktycznie do Viktora się nie odzywam. Stwierdziłam, że odtąd dostosowuję swój sposób bycia do tego jak on sie dostosowuje do mnie. Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Trening może być, ale pierwszy raz mam zastrzeżenia do prowadzenia mnie. Skoro plecami uciągnę 80 kg, skoro nogi mam na , no 40 kg i widać, że robię źle podrzut, bo nie ciągnę plecami i nogami, ale siłą rąk (bo wycisnę i 40 kg, stąd mnie te łapy ciągle bolą) , nie ma podrywu , to po co jeszcze dokładać? Dzisiaj nie zgodziłam się na 40 kg. I co dalej będziemy tłuc kilogramy? Przecież ja szukałam trenera, żeby szlifować technikę. Aha, była w drugim klubie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mój post z 20.05.2014 r. 2.Zarzut (i nie pojedyncze podejścia) 1 x 6 28, 5 kg 1 x 4 31 kg 1 x 1 33, 5 1 x 1 33, 5 kg 1 x 4 31 kg 1 x 6 28, 5 kg A teraz mam problem dobrze zarzucać 30- 35 kg. Coś jest nie teges.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Odp: Siłownia i ŻO « Odpowiedz #4733 : 2014-08-13, 15:39:52 » Odpowiedz cytując Dzisiaj: 1.Rozgrzewka 2.Rwanie ze zwisu 1x3 25 kg, 3x 2 30 kg 3.Zarzut na klatkę ze zwisu 1 x 3 25 kg, 3 x 1 30 kg 4.Ciąg podrzutowy 2 x 3 50 kg, 3 x 2 60 kg 5.Wyciskanie sztangi stojąc 3 x 2 20 kg 6.Brzuchy 7. Rower 10 min. Czyli ja się cofam a nie idę do przodu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No proszę! Najwyraźniej doszłaś do ściany, a nawet jakby trochę w tył!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No proszę! Najwyraźniej doszłaś do ściany, a nawet jakby trochę w tył! A dzisiaj dostałam imienne zaproszenie do Austrii na Grand Prix w maju. I z czym ja pojadę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|