Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3612686 razy)
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie, ale jest na FB i mamy 33 wspólnych znajomych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie, ale jest na FB i mamy 33 wspólnych znajomych. O matko, to prawie jak rodzina
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie, ale jest na FB i mamy 33 wspólnych znajomych. O matko, to prawie jak rodzina Zupełnie, Jedna wielka szczęśliwa rodzina. Może nawet dzieci będziemy razem chrzcić.
|
|
|
|
|
|
|
Helena
Go
|
Zupełnie, Jedna wielka szczęśliwa rodzina. Może nawet dzieci będziemy razem chrzcić. U rabina, popa czy księdza? Jak rabin chrzcił samochód księdzu, to obrzezał kawałek rury wydechowej. Jak ksiądz chrzcił już mówiące dziecko, to usłyszał od dziecka: - Czemu mnie polewasz zimną wodą?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zupełnie, Jedna wielka szczęśliwa rodzina. Może nawet dzieci będziemy razem chrzcić. U rabina, popa czy księdza? Jak rabin chrzcił samochód księdzu, to obrzezał kawałek rury wydechowej. Jak ksiądz chrzcił już mówiące dziecko, to usłyszał od dziecka: - Czemu mnie polewasz zimną wodą? A czort znajet. Zdaje się, że na FB pełny wybór. Kto tam nie pisze? Nawet w moim ulubionym Antyradiu naśmiewali się, że znaleźli post o konkursie na chrześcijański podryw. Najbardziej im podobał się tekst - "kochana może pójdziemy na nieszpory a rozstaniemy się na jutrzni".
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja tam nie piszę i pisać nie będę. Bo ja piszę sobie tylko tu. Aby mi żadne cudze "adminy" nie dyktowały warunków.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No tak, nie masz tam po co pisac, bo i tak tam wszyscy lepiej wiedza co "Kwasniewski zaleca i nakazuje" Kaze suplementowac witaminy i smazyc na skwarek wszystko. bo jak mowil przydupas Hannibala "Kwasniewski kaze obrabiac, obrabiac, obrabiac"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja tam nie piszę i pisać nie będę. Bo ja piszę tylko tu. A ja zaczęłam dopiero i znakomicie się bawię.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No tak, nie masz tam po co pisac, bo i tak tam wszyscy lepiej wiedza co "Kwasniewski zaleca i nakazuje" Kaze suplementowac witaminy i smazyc na skwarek wszystko. bo jak mowil przydupas Hannibala "Kwasniewski kaze obrabiac, obrabiac, obrabiac" Przez takie osobliwości niestety cierpi Wielki Odkrywca, bo wszystko pakują na Jego konto. Począwszy od domniemanej "formuły xyz", a na innych głupotach kończąc. Ale kto tam przejmuje się osobliwościami...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No tak, nie masz tam po co pisac, bo i tak tam wszyscy lepiej wiedza co "Kwasniewski zaleca i nakazuje" Kaze suplementowac witaminy i smazyc na skwarek wszystko. bo jak mowil przydupas Hannibala "Kwasniewski kaze obrabiac, obrabiac, obrabiac" Przez takie osobliwości niestety cierpi Wielki Odkrywca, bo wszystko pakują na Jego konto. Począwszy od domniemanej "formuły xyz", a na innych głupotach kończąc. Ale kto tam przejmuje się osobliwościami... To sie lepiej nie loguj tam, bo cie jeszcze zbanuja za "nieznajomosc Kwasniewskiego"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No tak, nie masz tam po co pisac, bo i tak tam wszyscy lepiej wiedza co "Kwasniewski zaleca i nakazuje" Kaze suplementowac witaminy i smazyc na skwarek wszystko. bo jak mowil przydupas Hannibala "Kwasniewski kaze obrabiac, obrabiac, obrabiac" I nie dziwota, że obrabiają d...ę komu się da.Ostatecznie to wina dr Kwaśniewskiego , jak kazał obrabiać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Cały problem, że jakieś osobliwości twierdzą, że Dr Kwaśniewski kazał... A w tym sęk, że Dr nic nie kazał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|