Dasna
Go
|
Cały problem, że jakieś osobliwości twierdzą, że Dr Kwaśniewski kazał... A w tym sęk, że Dr nic nie kazał. Dokładnie . To ja o tym wiem i niektórzy też.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No tak, nie masz tam po co pisac, bo i tak tam wszyscy lepiej wiedza co "Kwasniewski zaleca i nakazuje" Kaze suplementowac witaminy i smazyc na skwarek wszystko. bo jak mowil przydupas Hannibala "Kwasniewski kaze obrabiac, obrabiac, obrabiac" I nie dziwota, że obrabiają d...ę komu się da.Ostatecznie to wina dr Kwaśniewskiego , jak kazał obrabiać. No wlasnie Kazal obrabiac to obrabiaja teraz dupe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A niech im tam. Mnie nic do tego.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, to sobie zrobiłam rozgrzewkę, rozciąganie i nogi. Nawet na suwnicy pojeździłam. Lekko, łatwo i przyjemnie.Generalnie po 15 powtórzeń i po 5 serii z ciężarkiem 15-20 kg. No, na suwnicy 60 kg, ale to pryszcz. Potem sauna i jest kawałek fengszuja.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ło Matko i Córko! Zaczynasz za Walntynowicz robić? I to niezarobkowo?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ło Matko i Córko! Zaczynasz za Walntynowicz robić? I to niezarobkowo? Za kogo?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oby siatka zakupów ważyła stosownie do ręki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Fuj...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Co fuj? Że ma tyle osiągnięć w sporcie? Jak można oceniać zawodnika przez pryzmat płci, wyglądu, pochodzenia czy religii?! Przecież to czystej wody głupota. Laska jest niezła, wystarczy poczytać co osiągnęła, jej pozasportowe walory nie mają tu żadnego znaczenia. Dupeczki to się ogląda gdzie indziej, a nie na zawodach strongman. Podobne reakcje zauważyłem niestety przy wielu okazjach; zawodnik podnoszenia ciężarów z rekordem świata nad głową i komentarz: ale on paskudnie wygląda! A potem się dziwią, że laski zamiast śpiewać to potrząsają cyckami, a piłkarze zamiast grać tapirują włosy... Gdzie tu sens?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Powiedz swojej dentystce następnym razem.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Profilaktycznie chodzę do dentysty, mam większe zaufanie jak by co.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Profilaktycznie chodzę do dentysty, mam większe zaufanie jak by co. Ale, mimo wszystko seksizmem zaleciało.
|
|
|
|
|
|
|
|
|