Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To niech Blackend się wypowie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale o jaki otwór chodzi żebym mógł się ustosunkować?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co fuj? Że ma tyle osiągnięć w sporcie? Jak można oceniać zawodnika przez pryzmat płci, wyglądu, pochodzenia czy religii?! No fuj, ze napisales kobieta o tym montrum, zawodniczka to owszem Mam tak jak blackend, kobieta powinna byc kobieca a nie meska
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Co fuj? Że ma tyle osiągnięć w sporcie? Jak można oceniać zawodnika przez pryzmat płci, wyglądu, pochodzenia czy religii?! No fuj, ze napisales kobieta o tym montrum, zawodniczka to owszem Mam tak jak blackend, kobieta powinna byc kobieca a nie meska Ale to nie kobieta, tylko strongman.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co fuj? Że ma tyle osiągnięć w sporcie? Jak można oceniać zawodnika przez pryzmat płci, wyglądu, pochodzenia czy religii?! No fuj, ze napisales kobieta o tym montrum, zawodniczka to owszem Mam tak jak blackend, kobieta powinna byc kobieca a nie meska Ale to nie kobieta, tylko strongman. No wlasnie, a napisales kobieta, dlatego fuknalem Zamiast sie obruszac podziekuj, ze zwrocilem uwage
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Co fuj? Że ma tyle osiągnięć w sporcie? Jak można oceniać zawodnika przez pryzmat płci, wyglądu, pochodzenia czy religii?! No fuj, ze napisales kobieta o tym montrum, zawodniczka to owszem Mam tak jak blackend, kobieta powinna byc kobieca a nie meska Ale to nie kobieta, tylko strongman. No wlasnie, a napisales kobieta, dlatego fuknalem Zamiast sie obruszac podziekuj, ze zwrocilem uwage Danke. I nie chodzi o kobietę.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, jak Twoja przygoda z kreatyną? Niewiele osób wie, że kreatyna została odkryta i zsyntetyzowana w latach '30, a podawana sportowcom już od końcówki lat '60, zwłaszcza w ZSRR. http://mozeszwiecej.blogspot.com/?m=1
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, jak Twoja przygoda z kreatyną? Niewiele osób wie, że kreatyna została odkryta i zsyntetyzowana w latach '30, a podawana sportowcom już od końcówki lat '60, zwłaszcza w ZSRR. http://mozeszwiecej.blogspot.com/?m=1Teraz tydzień bez kreatyny i BCAA. A tak biorę. I bywa, że beta-alaninę przed treningiem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pierwsze co słyszę i widzę. Zapytam.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj nogi. Ale ciężaru troszki dołożyłam. Potem sauna i czuje się ok. Zregenerowana, wypoczęta. Jest ok.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pierwsze co słyszę i widzę. Zapytam. Nie trać czasu, od razu można sobie przed treningiem dożylnie ATP zafundować...
|
|
|
|
|
|
|
|